PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne kadar kazanıyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="_ÖzGüR_" data-source="post: 297880" data-attributes="member: 22072"><p><strong>Ynt: Ne kadar kazanıyorsunuz?</strong></p><p></p><p>biz ayçiçeği ve buğday ekeriz </p><p></p><p>buğdayda çeşit olarak sert pehlivan flamura 85 esperia ve bu sene yeni denemelik selimiye ektik bu çeşitler ortalamada 500 civarı gelir ama 400 den başlar 650 ye kadar çıkabilir </p><p>fiyatı harmanda 530 tl şimdi fiyatlar uçmuş 700 ün üstünde olduğunu duymuştum</p><p></p><p>birde yarı sert olarak gelibolu ekiyoruz bunun ortalaması 550 600 gibi ama tarlanın verimi ve yağış durumuna göre 750kg ye kadar biçtiğimiz tarlalar oluyor</p><p> fiyatı ise diğerlerinden 20 30 kr daha aşağı oluyor</p><p></p><p>ayçiçeğine gelince ,tunca ,sanbro, advanta c 70165, sanay gibi çeşitler ekeriz verimide senesine göre değişir en düşük 200 en yüsekse hiç unutmam 2 sene önce hiç sulamadan sanbra çeşidinden 385 kg biçmiştik(kantardan geçme)</p><p>fiyatıda harmanda 830 aldılar biz yılbaşından önce 110 e sattık en son ise 120e yakyaştığını duydum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_ÖzGüR_, post: 297880, member: 22072"] [b]Ynt: Ne kadar kazanıyorsunuz?[/b] biz ayçiçeği ve buğday ekeriz buğdayda çeşit olarak sert pehlivan flamura 85 esperia ve bu sene yeni denemelik selimiye ektik bu çeşitler ortalamada 500 civarı gelir ama 400 den başlar 650 ye kadar çıkabilir fiyatı harmanda 530 tl şimdi fiyatlar uçmuş 700 ün üstünde olduğunu duymuştum birde yarı sert olarak gelibolu ekiyoruz bunun ortalaması 550 600 gibi ama tarlanın verimi ve yağış durumuna göre 750kg ye kadar biçtiğimiz tarlalar oluyor fiyatı ise diğerlerinden 20 30 kr daha aşağı oluyor ayçiçeğine gelince ,tunca ,sanbro, advanta c 70165, sanay gibi çeşitler ekeriz verimide senesine göre değişir en düşük 200 en yüsekse hiç unutmam 2 sene önce hiç sulamadan sanbra çeşidinden 385 kg biçmiştik(kantardan geçme) fiyatıda harmanda 830 aldılar biz yılbaşından önce 110 e sattık en son ise 120e yakyaştığını duydum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne kadar kazanıyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt