PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne olacak bizim halimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEBRUCCİNİ" data-source="post: 1251047" data-attributes="member: 36784"><p>Bir de diyolar ki 2021 de et ithalatı bitecek.olay şu depo bastıkları gibi tarlalarımızada el koyup bıraktırırlar bize.sonrada şeker fabrikası gibi büyük şirketlere satarlar bizim tarlaları.tarlalarımızıda elimizden alırlarsa şaşmayın yani</p><p>Herkes üniversite okuyor sonra ben kendi okuduğum işi yaparım deyip beğenmiyor.sonuç genç nüfusta işsizlik %30 dan fazla.</p><p>Şu an kanunlarda olması gerekenin yarısı kadar destek çiftçiye verilmiyor.avrupa bile şu an genç nüfus olmamasından yakınıyor kimden vergi alacak ki sosyal güvenlik giderleri ödensin. türkiye bu kadar işsize nasıl istihdam sağlayacak.tabiki de 1. Sektörle.</p><p>Avrupada sebze meyve türkiyeden pahalı bırakın biraz bizdede pahalı olsun millet bol bulup çöpe atıyor.böyle boş boş kendi adamlarını devlet memuru yapacaklarına asgari ücretliye biraz destek versinlerde üretsin.Allah aşkına devlet daireleri hala kahvehane gibi.devlet memurlarının %30 u gereksiz.</p><p>Böyle yaza yine et fırlayacak diyorlar dedikleri gibi olursa n'olacak.</p><p>Benim çiftçimden 90 krşa alınan buğday dışardan neden 130a alınıyor.kimse üretmeyecek sonra her şeyi dışarıdan alalım ama bu da nereye kadar yürür ki.</p><p>Amcam çiftçi bağkuruna 500 liradan fazla ödüyordu 2 yıl önce emekli oldu daha 1000 lira emekli aylığı alamıyor. Şimdi ben bağkurlu olmak yerine krediyle yatırım yapsam daha karlı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEBRUCCİNİ, post: 1251047, member: 36784"] Bir de diyolar ki 2021 de et ithalatı bitecek.olay şu depo bastıkları gibi tarlalarımızada el koyup bıraktırırlar bize.sonrada şeker fabrikası gibi büyük şirketlere satarlar bizim tarlaları.tarlalarımızıda elimizden alırlarsa şaşmayın yani Herkes üniversite okuyor sonra ben kendi okuduğum işi yaparım deyip beğenmiyor.sonuç genç nüfusta işsizlik %30 dan fazla. Şu an kanunlarda olması gerekenin yarısı kadar destek çiftçiye verilmiyor.avrupa bile şu an genç nüfus olmamasından yakınıyor kimden vergi alacak ki sosyal güvenlik giderleri ödensin. türkiye bu kadar işsize nasıl istihdam sağlayacak.tabiki de 1. Sektörle. Avrupada sebze meyve türkiyeden pahalı bırakın biraz bizdede pahalı olsun millet bol bulup çöpe atıyor.böyle boş boş kendi adamlarını devlet memuru yapacaklarına asgari ücretliye biraz destek versinlerde üretsin.Allah aşkına devlet daireleri hala kahvehane gibi.devlet memurlarının %30 u gereksiz. Böyle yaza yine et fırlayacak diyorlar dedikleri gibi olursa n'olacak. Benim çiftçimden 90 krşa alınan buğday dışardan neden 130a alınıyor.kimse üretmeyecek sonra her şeyi dışarıdan alalım ama bu da nereye kadar yürür ki. Amcam çiftçi bağkuruna 500 liradan fazla ödüyordu 2 yıl önce emekli oldu daha 1000 lira emekli aylığı alamıyor. Şimdi ben bağkurlu olmak yerine krediyle yatırım yapsam daha karlı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne olacak bizim halimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt