PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne olacak bu gübre fiyatları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1232056" data-attributes="member: 54456"><p>Bilgiğiniz gibi bu sene nerdese türkiye genelinde verimler çok düşük.Kimimiz icar tutup ekiyor kimimiz kendi tarlası.Bu sene bu tarlalar nasıl ekilecek arkadaşlar.Bu sene tohum ayıralım dedim ama hasad edilen arpa yada buğday çok zayıf tohumda olmaz.Mecburen yeni tohum alacaz.Artık kilosunu kaç tl ye alırız.Geçen sene 100 liraya aldığımız arpa yada buğday çuvalı bu sene en aşşa 110 </p><p>liradan aşşa olmaz.Geçen sene aldğımız 18-46 84 liraydı şimdi 110 lira.Nasıl ekilecek bu tarlalar.Biz çifçi olarak mecburuz ekmeye çünkü bu işten ekmek yiyioruz.Yapmasak başka ne iş yapacaz.Yemin edyorum şu an işin içinden çıkamıyorum.Şu ülkede bu çiftçileri bu hale sokanların allah katında hesabı nasıl olacak merak ediyorum.Terkedilmiş vasıfsız bir insan gibi bu köylüyü çiftçiyi kendi haline bırakan politikaya yazıklar olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1232056, member: 54456"] Bilgiğiniz gibi bu sene nerdese türkiye genelinde verimler çok düşük.Kimimiz icar tutup ekiyor kimimiz kendi tarlası.Bu sene bu tarlalar nasıl ekilecek arkadaşlar.Bu sene tohum ayıralım dedim ama hasad edilen arpa yada buğday çok zayıf tohumda olmaz.Mecburen yeni tohum alacaz.Artık kilosunu kaç tl ye alırız.Geçen sene 100 liraya aldığımız arpa yada buğday çuvalı bu sene en aşşa 110 liradan aşşa olmaz.Geçen sene aldğımız 18-46 84 liraydı şimdi 110 lira.Nasıl ekilecek bu tarlalar.Biz çifçi olarak mecburuz ekmeye çünkü bu işten ekmek yiyioruz.Yapmasak başka ne iş yapacaz.Yemin edyorum şu an işin içinden çıkamıyorum.Şu ülkede bu çiftçileri bu hale sokanların allah katında hesabı nasıl olacak merak ediyorum.Terkedilmiş vasıfsız bir insan gibi bu köylüyü çiftçiyi kendi haline bırakan politikaya yazıklar olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ne olacak bu gübre fiyatları?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt