PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
ne olacak bu yem karma makinası fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mf185" data-source="post: 681697" data-attributes="member: 743"><p><strong>Ynt: ne olacak bu yem karma makinası fiyatları</strong></p><p></p><p> konu başlıgına dikkat ederseniz her hangi bir makinayı kasttetmedim genelleme yaptım neden bu kadar pahalı oldugunu otomobil fiyatını örnek vererek karşılaştırdım yine dikkat ederseniz ki fiyatı 15000 tl olan makinanın dahi ismini vermedim. hal böyleyken neden üstünüze alınıp AKLA BAŞKA SORULAR geliyor diyerekten beni zan altında bırakıyorsunuz anlamış değilim.aklınıza gelen soruları rahatça sorabilirsiniz burası bir forum sitesi bilgi alışverişinin yapıldıgı bir site.size bir kaç kez fiyat sordum hepsinde aynı cevabı verdiniz.son mesajınızda oldugu gibi 2013 mart ayı itibari ile 3 m3 kantarsız fiyatı 13500 deseydiniz konu bu kadar uzamayacaktı.sadece ben değilim merak eden diğer arkadaşlar da öğrenmiş olurdu.</p><p>son olarakta LÜTFEN KULAKTAN DOLMA FİYATLARI VE BU TÜR ASLI OLMAYAN MESAJLARI DİKKATE ALMAYINIZ.</p><p>demişsiniz ben sizin makinalarınız ile ilgili her hangi bir fiyat vermedim arkadaşın yorumuna hak verdim siz fiyat vermediğiniz için.</p><p>mesajınızdan ruh haliniz açıkça belli oluyor burası forum sitesi kimsenin kimseyi AKLINCA zan altında bırakmaya azarlamaya aşağılamaya hakkı yok çok şükür her lafa verilecek cevabımız var ama...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mf185, post: 681697, member: 743"] [b]Ynt: ne olacak bu yem karma makinası fiyatları[/b] konu başlıgına dikkat ederseniz her hangi bir makinayı kasttetmedim genelleme yaptım neden bu kadar pahalı oldugunu otomobil fiyatını örnek vererek karşılaştırdım yine dikkat ederseniz ki fiyatı 15000 tl olan makinanın dahi ismini vermedim. hal böyleyken neden üstünüze alınıp AKLA BAŞKA SORULAR geliyor diyerekten beni zan altında bırakıyorsunuz anlamış değilim.aklınıza gelen soruları rahatça sorabilirsiniz burası bir forum sitesi bilgi alışverişinin yapıldıgı bir site.size bir kaç kez fiyat sordum hepsinde aynı cevabı verdiniz.son mesajınızda oldugu gibi 2013 mart ayı itibari ile 3 m3 kantarsız fiyatı 13500 deseydiniz konu bu kadar uzamayacaktı.sadece ben değilim merak eden diğer arkadaşlar da öğrenmiş olurdu. son olarakta LÜTFEN KULAKTAN DOLMA FİYATLARI VE BU TÜR ASLI OLMAYAN MESAJLARI DİKKATE ALMAYINIZ. demişsiniz ben sizin makinalarınız ile ilgili her hangi bir fiyat vermedim arkadaşın yorumuna hak verdim siz fiyat vermediğiniz için. mesajınızdan ruh haliniz açıkça belli oluyor burası forum sitesi kimsenin kimseyi AKLINCA zan altında bırakmaya azarlamaya aşağılamaya hakkı yok çok şükür her lafa verilecek cevabımız var ama... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
ne olacak bu yem karma makinası fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt