PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ne olucak bu et piyasasinin hali lutfen bi akil verin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hebun021" data-source="post: 477196" data-attributes="member: 40803"><p>Oncelikle konusmak icin bilmek gerekir bilmeden konusmayalim lutfen ben dana almadim kendi danalarim gecen bahar ayi bunlara 7 bin verildi aradan 8 9 ay gecmesine ragmen 7.5 veriliyo bu adelet mi . Madem kar yapmiyorsunuz birakin bu isi diyorsun m.etme zaten bir cok besici birakti bu isi iflas edende oldu bende bunlardan kurtlim birakcam bu sartlarda bu maliyetlerle besicilik yapan varsa onlar eli opulesi adamlardir bana gure . 10 dana ful besideyken ayda 2 3 bin yer maliyetlerden haberin var mi bu kadar rahat konustuguna bakilirsa yok. Sitede bir cok bilincli besicilik yapan arkadaslar var agirabi ceraan hacimet cagri ve adini bilmedigim bircok bu iste ustad olmus arkadaslar var sor bu sartlarda kar var mi yok mu eyer kar varsa derlerse demek sorun bendeymis hataliysam ozur dilemesinide bilirim .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hebun021, post: 477196, member: 40803"] Oncelikle konusmak icin bilmek gerekir bilmeden konusmayalim lutfen ben dana almadim kendi danalarim gecen bahar ayi bunlara 7 bin verildi aradan 8 9 ay gecmesine ragmen 7.5 veriliyo bu adelet mi . Madem kar yapmiyorsunuz birakin bu isi diyorsun m.etme zaten bir cok besici birakti bu isi iflas edende oldu bende bunlardan kurtlim birakcam bu sartlarda bu maliyetlerle besicilik yapan varsa onlar eli opulesi adamlardir bana gure . 10 dana ful besideyken ayda 2 3 bin yer maliyetlerden haberin var mi bu kadar rahat konustuguna bakilirsa yok. Sitede bir cok bilincli besicilik yapan arkadaslar var agirabi ceraan hacimet cagri ve adini bilmedigim bircok bu iste ustad olmus arkadaslar var sor bu sartlarda kar var mi yok mu eyer kar varsa derlerse demek sorun bendeymis hataliysam ozur dilemesinide bilirim . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ne olucak bu et piyasasinin hali lutfen bi akil verin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt