PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ne olucak bu et piyasasinin hali lutfen bi akil verin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hebun021" data-source="post: 477962" data-attributes="member: 40803"><p>10 dananin aylik 3 bin yer dedim ama ful besideyken yani besi sonuna dogru besi baslangicinda bu kadar yemesi imkansiz zaten bunu herkes bilir mesela ben su dana basina 3 feni yem 9 kilo arpa ezmesi ve yiyebildigi kadar saman veririm burda arpa ezmesi 650 feni yem 700 saman 300 buna gure siz hesaplayin ve danlarimin gelisimide cok guzel masallah lakin para kalmadi yoksa ben bunlari satmazdim 3 ay daha beslerdim yedire yedire catladirdim hayvani 1 tondan asagi dusmezdi agirliklari besledigim irk simental irki . Yerimse kapali bagli sistem havasi ne sicak ne soguk orta derecelerde tekrar tesekurler bi hatam varsa af ola kocabas.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hebun021, post: 477962, member: 40803"] 10 dananin aylik 3 bin yer dedim ama ful besideyken yani besi sonuna dogru besi baslangicinda bu kadar yemesi imkansiz zaten bunu herkes bilir mesela ben su dana basina 3 feni yem 9 kilo arpa ezmesi ve yiyebildigi kadar saman veririm burda arpa ezmesi 650 feni yem 700 saman 300 buna gure siz hesaplayin ve danlarimin gelisimide cok guzel masallah lakin para kalmadi yoksa ben bunlari satmazdim 3 ay daha beslerdim yedire yedire catladirdim hayvani 1 tondan asagi dusmezdi agirliklari besledigim irk simental irki . Yerimse kapali bagli sistem havasi ne sicak ne soguk orta derecelerde tekrar tesekurler bi hatam varsa af ola kocabas. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ne olucak bu et piyasasinin hali lutfen bi akil verin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt