PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 385090" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.</strong></p><p></p><p>şimdiye kadar bura da bu site de tüm yorum ve yazılarımda kimseyi kırmak inciltmek amaçlı yazmadım.konuları saptırmadım sanıyorum.seviyeli bir konu olsun yorum olsun görüş olsun diye saygılı davranıyorum.seviyesi düşüklere uymadım sabrediyorum.herkes yazdıgının farkında olmalı.grektiğinde özürünü dilemeli.begenir begenmez.erkuntum var şuan 3 tane 2011 biri benim digerleri kardeşim ve babamın.3 .erkuntum.7 erkunt kullndım.2006 2008 2009 2011 sayısını unuttugum onlarca traktöre bindim malım olarak.neyin ne oldugunu biliyoruz.laf olsun torba dolsun diye yazmıyoruz konuşmuyoruz.</p><p> konu erkuntun servisi benim erkuntum var diye servisleri iyi veya kötüyse iyi ye kötü kötü yede iyi deyecek biri degilim.</p><p> konu açılır zaman içinde şartlar oluşur herşey tartışılır açıklanır.</p><p></p><p>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</p><p>Bırak böyle boş lafları ortaya bişey atıp öyle herkes sorun yaşıyo demekle olmaz.</p><p>Ben niye hiç yaşamadım. Öyle boş konuşmakla olmaz ortaya bişey atıp sözünün arkasında durman lazım.</p><p>Gerçi daha küçüksünüz yazdıklarından bu anlaşılıyor yaşadıkça öğrenirsin......................</p><p>-----------------------------------------------------------------------------------------------------------</p><p> böylede anlamsız cevab verilmez.sabredip bekleyeceksin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 385090, member: 988"] [b]Ynt: Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.[/b] şimdiye kadar bura da bu site de tüm yorum ve yazılarımda kimseyi kırmak inciltmek amaçlı yazmadım.konuları saptırmadım sanıyorum.seviyeli bir konu olsun yorum olsun görüş olsun diye saygılı davranıyorum.seviyesi düşüklere uymadım sabrediyorum.herkes yazdıgının farkında olmalı.grektiğinde özürünü dilemeli.begenir begenmez.erkuntum var şuan 3 tane 2011 biri benim digerleri kardeşim ve babamın.3 .erkuntum.7 erkunt kullndım.2006 2008 2009 2011 sayısını unuttugum onlarca traktöre bindim malım olarak.neyin ne oldugunu biliyoruz.laf olsun torba dolsun diye yazmıyoruz konuşmuyoruz. konu erkuntun servisi benim erkuntum var diye servisleri iyi veya kötüyse iyi ye kötü kötü yede iyi deyecek biri degilim. konu açılır zaman içinde şartlar oluşur herşey tartışılır açıklanır. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bırak böyle boş lafları ortaya bişey atıp öyle herkes sorun yaşıyo demekle olmaz. Ben niye hiç yaşamadım. Öyle boş konuşmakla olmaz ortaya bişey atıp sözünün arkasında durman lazım. Gerçi daha küçüksünüz yazdıklarından bu anlaşılıyor yaşadıkça öğrenirsin...................... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- böylede anlamsız cevab verilmez.sabredip bekleyeceksin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt