PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Nedir bu besicilik? Neden herkes merak ediyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 963337" data-attributes="member: 55193"><p><strong>Ynt: Nedir bu besicilik? Neden herkes merak ediyor?</strong></p><p></p><p>Bizim insanımıza ne diyeyim....Konuyu açan arkadaş aslında , fazla detaya girmeden işin özetini yazmış...Ama bunu anlayabilen çok az kişi olduğunu gördüm...Yine aynı görüntüler, hesaplar, karlar , sayfa dolusu rakamlar....Nerede görülmüş 1 sene de kolayca zengin olmak....Bu rakamlarla uğraşacağınıza....Allah aşkına kendinize şunu sorun , ben bu hayvanı nasıl besleyeceğim , hayvanların ihtiyacı olan ürünleri nasıl temin edeceğim....(1 ineğe 5 dekar sulu, 10 dekar kuru araziden kaldırılacak ürün o ineğe 1 sene yetiyor) , bana kaç dekar yer lazım .....Kaba yem üretmek için bize hangi makinalar lazım, bu makinalar kaç paradır, bu makinaları kim kullanacak, hayvanlara kim bakacak, şayet hastalık ,sakatlık olursa yedek kim olacak , hayvancılık işinde kenarda acil durumlar için kullanacağın 15-20 bin lirayı hangi bankada bekleteceksin, hayvanın sidik ve pok kokusunu ciğerlerine çektiğinde ne hissedeceksin.......önce bunların hesabını yapın..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 963337, member: 55193"] [b]Ynt: Nedir bu besicilik? Neden herkes merak ediyor?[/b] Bizim insanımıza ne diyeyim....Konuyu açan arkadaş aslında , fazla detaya girmeden işin özetini yazmış...Ama bunu anlayabilen çok az kişi olduğunu gördüm...Yine aynı görüntüler, hesaplar, karlar , sayfa dolusu rakamlar....Nerede görülmüş 1 sene de kolayca zengin olmak....Bu rakamlarla uğraşacağınıza....Allah aşkına kendinize şunu sorun , ben bu hayvanı nasıl besleyeceğim , hayvanların ihtiyacı olan ürünleri nasıl temin edeceğim....(1 ineğe 5 dekar sulu, 10 dekar kuru araziden kaldırılacak ürün o ineğe 1 sene yetiyor) , bana kaç dekar yer lazım .....Kaba yem üretmek için bize hangi makinalar lazım, bu makinalar kaç paradır, bu makinaları kim kullanacak, hayvanlara kim bakacak, şayet hastalık ,sakatlık olursa yedek kim olacak , hayvancılık işinde kenarda acil durumlar için kullanacağın 15-20 bin lirayı hangi bankada bekleteceksin, hayvanın sidik ve pok kokusunu ciğerlerine çektiğinde ne hissedeceksin.......önce bunların hesabını yapın.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Nedir bu besicilik? Neden herkes merak ediyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt