PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
Nedir bu? Doğrusu çok merak ediyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 789567" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Nedir bu? Doğrusu çok merak ediyorum...</strong></p><p></p><p>İlk bir kaç yıl sıkıntı çekiliyor bir çok yatırımda olduğu gibi. Bu işe girebilmek için çok ciddi bir sermaye gerekli ve bu sermaye hiç satış yapamasanız bile sizi 1 sene idare etmeli en azından. Mesela bizim tanıdık ilk 2 sene batmanın eşiğine geldi. Ancak ortağının finansal gücü ile 1 sene daha devam edelim dediler. Bu sene durumundan memnun. </p><p></p><p>Bu işe ya çok ufaktan başlayacaksın ya da çok ciddi bir sermayen olacak ilk 1-2 sene batsan bile sana dokunmayacak. </p><p></p><p>Ayrıca kredisiz yapmak çok önemli. Bütün sektörlerde eğer büyük bir işletme değilseniz borçlanmak zarardır, batağa sürükler. Ha büyük işletme olursunuz, vergiden düşmek için borçlanırsınız...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 789567, member: 48547"] [b]Ynt: Nedir bu? Doğrusu çok merak ediyorum...[/b] İlk bir kaç yıl sıkıntı çekiliyor bir çok yatırımda olduğu gibi. Bu işe girebilmek için çok ciddi bir sermaye gerekli ve bu sermaye hiç satış yapamasanız bile sizi 1 sene idare etmeli en azından. Mesela bizim tanıdık ilk 2 sene batmanın eşiğine geldi. Ancak ortağının finansal gücü ile 1 sene daha devam edelim dediler. Bu sene durumundan memnun. Bu işe ya çok ufaktan başlayacaksın ya da çok ciddi bir sermayen olacak ilk 1-2 sene batsan bile sana dokunmayacak. Ayrıca kredisiz yapmak çok önemli. Bütün sektörlerde eğer büyük bir işletme değilseniz borçlanmak zarardır, batağa sürükler. Ha büyük işletme olursunuz, vergiden düşmek için borçlanırsınız... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
Nedir bu? Doğrusu çok merak ediyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt