PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nedir bu tt4 efsanesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turan64" data-source="post: 1249628" data-attributes="member: 75065"><p>Tt4.65 kullandım frenleri ve vites geçişleri on numara çekiş olarakta güzel idi pire gibi motordu tt ile zaten karsilastirilmaz ttnin gaz pedalı surus poxusyonu cok kotu tt4 e gore ayrıca tt4 serisinde egzoz kabinin direk kısmına alindigindan görüş güzel ek piston power shutlle td65 e ve tt65e göre avantaj sadece hp yükseltmek için td100 e geçtim ama fren ve vites olarak td den iyi geçişleri güzeldi çekiş konusuna katılmıyorum benim kullandigim motor köpek gibi çekiş vardı lda yi actirmadan actirsam temelli sökerdi tt55 tt65 hayatta okadar çekmez alt devirlerden itibaren canlı motor devrini 1500 devire varmadan turbo canlaniyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turan64, post: 1249628, member: 75065"] Tt4.65 kullandım frenleri ve vites geçişleri on numara çekiş olarakta güzel idi pire gibi motordu tt ile zaten karsilastirilmaz ttnin gaz pedalı surus poxusyonu cok kotu tt4 e gore ayrıca tt4 serisinde egzoz kabinin direk kısmına alindigindan görüş güzel ek piston power shutlle td65 e ve tt65e göre avantaj sadece hp yükseltmek için td100 e geçtim ama fren ve vites olarak td den iyi geçişleri güzeldi çekiş konusuna katılmıyorum benim kullandigim motor köpek gibi çekiş vardı lda yi actirmadan actirsam temelli sökerdi tt55 tt65 hayatta okadar çekmez alt devirlerden itibaren canlı motor devrini 1500 devire varmadan turbo canlaniyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nedir bu tt4 efsanesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt