PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
nereye kadar dayanacagız..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 758559" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: nereye kadar dayanacagız..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sektörü açıklamışsın abi... </p><p></p><p>Ülkemizde zengin daha zengin fakir daha fakir olmaya başladı. Zenginler durumlarından memnun haliyle ama fakirleşen halk da memnun gibi! Tamam yanlış politikalar uygulanıyor ama bunu dillendiren var mı? ' ' Doktora dayak ' ' olayı ile binlerce doktor eylem yaptı iş bıraktı, haftalarca gündemden düşmedi. Siz de tepkinizi koyun! Tepki koymadığınız gibi oy da veriyorsunuz, sonra şikayet ediyorsunuz! Türk ' ü-Kürt ' ü falan filan bırakın, oyun hası köylüde... Hükümet böyle bir oy kaybını göze alabilir mi? Ama siz tepki koymayınca ' ' demek ki sorun yok ' ' diye düşünüyorlar ya da ' ' şikayetler olunca iyileştirme politikaları yaparız ' ' diyorlar.. Unutmayın ülkeyi halk yönetir!</p><p></p><p>Ayrıca köylü artık ipleri eline almalı. Hedefiniz direk müşteriye ulaşmak olmalı. Çoğunuz aracıların düşük fiyata malları almasından şikayet ediyorsunuz. Niye müşteri ile aranıza başkalarını sokuyorsunuz? Şuan siz fabrikanın işçisi konumundasınız, aracılar da fabrikanın sahibi. Artık yaptığınız işi bir işletme olarak görün ve yönetici siz olun. Milletin ağzından çıkacak rakamlara göre hareket etmekten bıkmadınız mı? Aracı elini hiç bir işe sürmeden sizden alıp başkasına satıyor. Bu işi siz yapamaz mısınız? Adamlar sizden alıyor, firma isminin yazdığı çuvallara koyuyor ve satıyor. Siz de markalaşın! Ürettiğiniz ürünleri X firması diye pazara sunun. Tabi vergisi var ama sizden alıp satan kişiler bu vergilerin üstesinden geliyor ise siz rahatlıkla karşılarsınız, çünkü almayıp direk kendiniz üretmiş oluyorsunuz... </p><p></p><p>Sonra yenilikçi olun, sadece ülkemizdeki işletmeleri değil yabancı işletmeleri de takip edin. Artık yabancı işletmeler bile sizin rakipleriniz! Rakipleriniz neler yapıyor, onlar kazanıyor da siz niye kazanamıyorsunuz diye düşün... ' ' Büyük işletmeler kazanıyor, küçükler bitiyor ' ' şikayetinden kurtulup, ' ' ben nasıl büyürüm ' ' diye düşün. </p><p></p><p>Aslında ben bu tarz konulara girmeme kararı almıştım ama dayanamıyorum. Köylünün bu hale gelmesi beni üzüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 758559, member: 48547"] [b]Ynt: nereye kadar dayanacagız..[/b] Sektörü açıklamışsın abi... Ülkemizde zengin daha zengin fakir daha fakir olmaya başladı. Zenginler durumlarından memnun haliyle ama fakirleşen halk da memnun gibi! Tamam yanlış politikalar uygulanıyor ama bunu dillendiren var mı? ' ' Doktora dayak ' ' olayı ile binlerce doktor eylem yaptı iş bıraktı, haftalarca gündemden düşmedi. Siz de tepkinizi koyun! Tepki koymadığınız gibi oy da veriyorsunuz, sonra şikayet ediyorsunuz! Türk ' ü-Kürt ' ü falan filan bırakın, oyun hası köylüde... Hükümet böyle bir oy kaybını göze alabilir mi? Ama siz tepki koymayınca ' ' demek ki sorun yok ' ' diye düşünüyorlar ya da ' ' şikayetler olunca iyileştirme politikaları yaparız ' ' diyorlar.. Unutmayın ülkeyi halk yönetir! Ayrıca köylü artık ipleri eline almalı. Hedefiniz direk müşteriye ulaşmak olmalı. Çoğunuz aracıların düşük fiyata malları almasından şikayet ediyorsunuz. Niye müşteri ile aranıza başkalarını sokuyorsunuz? Şuan siz fabrikanın işçisi konumundasınız, aracılar da fabrikanın sahibi. Artık yaptığınız işi bir işletme olarak görün ve yönetici siz olun. Milletin ağzından çıkacak rakamlara göre hareket etmekten bıkmadınız mı? Aracı elini hiç bir işe sürmeden sizden alıp başkasına satıyor. Bu işi siz yapamaz mısınız? Adamlar sizden alıyor, firma isminin yazdığı çuvallara koyuyor ve satıyor. Siz de markalaşın! Ürettiğiniz ürünleri X firması diye pazara sunun. Tabi vergisi var ama sizden alıp satan kişiler bu vergilerin üstesinden geliyor ise siz rahatlıkla karşılarsınız, çünkü almayıp direk kendiniz üretmiş oluyorsunuz... Sonra yenilikçi olun, sadece ülkemizdeki işletmeleri değil yabancı işletmeleri de takip edin. Artık yabancı işletmeler bile sizin rakipleriniz! Rakipleriniz neler yapıyor, onlar kazanıyor da siz niye kazanamıyorsunuz diye düşün... ' ' Büyük işletmeler kazanıyor, küçükler bitiyor ' ' şikayetinden kurtulup, ' ' ben nasıl büyürüm ' ' diye düşün. Aslında ben bu tarz konulara girmeme kararı almıştım ama dayanamıyorum. Köylünün bu hale gelmesi beni üzüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
nereye kadar dayanacagız..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt