PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
nereye kadar dayanacagız..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 758586" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: nereye kadar dayanacagız..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben yanlış anladım eğer öyleyse... Ama yanlış anlaşılmaya elverişli bir madde olmuş. </p><p></p><p>Küçük tarlaların verimsizliği, daha doğrusu getirisi konusuna ben de katılıyorum. Ama bu konuda köylülerin de bu işe istekli olması gerekiyor. Biz zamanında köyde hayvancılık adına bir proje sunduk, tüm köyün kalkınacağı bir proje idi ama kimse yanaşmadı. Herkes ürettiği kadar kazanacaktı. Satma konusunda birey olarak değil tüm köy olarak uğraşacaktık ki yapacağımız iş markalaşmaya kadar gidebileceğinden ve büyük çaplı bir üretim olup toplu satılacağından satma konusundaki sıkıntı minimal düzeyde olacaktı. Ama bizim köyde zıtlaşma, karşı çıkma çok olduğundan hiç destek görmedik, diğer köylerde de bu böylemi bilmiyorum. Tüm köy birleşip köyü yeniden kuralım, bütün evleri yeniden tek tip ama daha güzel ve kullanışlı yaptıralım dedik, ona da yanaşmadılar. Halbuki toplu olarak yaptıracağımızdan masraflar çok düşecekti. Bunu yapan bazı köyler var. Ne yazık ki bizim köyde dayanışma yok...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 758586, member: 48547"] [b]Ynt: nereye kadar dayanacagız..[/b] Ben yanlış anladım eğer öyleyse... Ama yanlış anlaşılmaya elverişli bir madde olmuş. Küçük tarlaların verimsizliği, daha doğrusu getirisi konusuna ben de katılıyorum. Ama bu konuda köylülerin de bu işe istekli olması gerekiyor. Biz zamanında köyde hayvancılık adına bir proje sunduk, tüm köyün kalkınacağı bir proje idi ama kimse yanaşmadı. Herkes ürettiği kadar kazanacaktı. Satma konusunda birey olarak değil tüm köy olarak uğraşacaktık ki yapacağımız iş markalaşmaya kadar gidebileceğinden ve büyük çaplı bir üretim olup toplu satılacağından satma konusundaki sıkıntı minimal düzeyde olacaktı. Ama bizim köyde zıtlaşma, karşı çıkma çok olduğundan hiç destek görmedik, diğer köylerde de bu böylemi bilmiyorum. Tüm köy birleşip köyü yeniden kuralım, bütün evleri yeniden tek tip ama daha güzel ve kullanışlı yaptıralım dedik, ona da yanaşmadılar. Halbuki toplu olarak yaptıracağımızdan masraflar çok düşecekti. Bunu yapan bazı köyler var. Ne yazık ki bizim köyde dayanışma yok... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
nereye kadar dayanacagız..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt