PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kinoa
Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde Kinoa Denemesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="abdullah4545" data-source="post: 1211925" data-attributes="member: 76094"><p>Bana da oyle dediler. 4 ila 8 tl fiyat... Komik..</p><p>2.8 tl fiyat verdiler.</p><p>Fiyati veren de kim tahmin edin. Yılmazlaragro!</p><p></p><p>Baska firma? Hani 7 8 firma nerde? </p><p>YOK!!!</p><p></p><p>Allah bilir gercegi ya dernek baskani can bey farki odedigini iddia edip 5 tlden, nakliyenin yarisini paylasmak suretiyle urunu aldi.</p><p></p><p>33 dekarda 3660 kg</p><p></p><p>Yarisi muhendislerinin yanlis yonlendirmesinden dolayi dokuldu zaten </p><p></p><p>Arkadaslar! Bu tip durumlarda lutfen arastirma yapin. Ben ve benim gibiler yandi siz yanmayin.</p><p></p><p>Muglada ayni durumda biri cimere yazdi yargi yolu aciktir diye cevap geldi.</p><p></p><p>Facebook sayfalarina olumsuz yorum yapildigi anda siliyorlar.</p><p></p><p>Bolgemizde halen cok ucuz fiyat aldigindan urunu elinde kalan arkadaslar var.</p><p></p><p>Cok uzun suren telefon kavgalari tartismalar yaptik.</p><p></p><p>Biz yandik siz yanmayin, kanmayin..</p><p></p><p>Ta Yozgattan arayan var ozelden numarasini verebilirim.</p><p></p><p>Youtube yorumlarina bakin lutfen rica ediyorum.</p><p></p><p>Gostermelik paralari bikac ciftcinin eline sayiyolar biz de atliyoruz.</p><p></p><p>Allah'larindan bulsunlar.</p><p></p><p>Deteylari ogrenmek isteyen herkese ozelden numarami verebilirim.</p><p></p><p>Etmeyin kardeslerim dikkat edin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abdullah4545, post: 1211925, member: 76094"] Bana da oyle dediler. 4 ila 8 tl fiyat... Komik.. 2.8 tl fiyat verdiler. Fiyati veren de kim tahmin edin. Yılmazlaragro! Baska firma? Hani 7 8 firma nerde? YOK!!! Allah bilir gercegi ya dernek baskani can bey farki odedigini iddia edip 5 tlden, nakliyenin yarisini paylasmak suretiyle urunu aldi. 33 dekarda 3660 kg Yarisi muhendislerinin yanlis yonlendirmesinden dolayi dokuldu zaten Arkadaslar! Bu tip durumlarda lutfen arastirma yapin. Ben ve benim gibiler yandi siz yanmayin. Muglada ayni durumda biri cimere yazdi yargi yolu aciktir diye cevap geldi. Facebook sayfalarina olumsuz yorum yapildigi anda siliyorlar. Bolgemizde halen cok ucuz fiyat aldigindan urunu elinde kalan arkadaslar var. Cok uzun suren telefon kavgalari tartismalar yaptik. Biz yandik siz yanmayin, kanmayin.. Ta Yozgattan arayan var ozelden numarasini verebilirim. Youtube yorumlarina bakin lutfen rica ediyorum. Gostermelik paralari bikac ciftcinin eline sayiyolar biz de atliyoruz. Allah'larindan bulsunlar. Deteylari ogrenmek isteyen herkese ozelden numarami verebilirim. Etmeyin kardeslerim dikkat edin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kinoa
Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde Kinoa Denemesi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt