PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 04.12.2020 tarihli fiyat listesi - Zamlı Yeni Liste
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci34" data-source="post: 1371270" data-attributes="member: 87661"><p>ytd. ucuzlayacagını düsünmüyorum,sıfır almayı düsünüyorsanız 1-2 handikaplı durum var. 2.el de genelde sıfır fiyatına göre şekilleniyor ondan daha 1-2 yıl ümidim yok.</p><p></p><p>Devlet yeni kanun getirdi,bedeli belirli bir miktaırn üzerinde olan araçlardan %80 vergi alınıyor diğerlerinden %50 alınıyor.</p><p></p><p>%50lik pek araç kalmadı,toyotanın 2020 benzin-cvt boş paketi o vergi dilimine giriyor diye biliyorum. Bayii bir tane aksesuar eklese üst vergi dilimine giriyor ve en az 30.000-40.000 tl fiyat ekleniyor. Bazı bayiiler bu dönemde gelen ortayı kaçırmadı,müşteri sırası çok olduğu için istedikleri gibi at koşturuyorlar.</p><p></p><p>*galerici yandaşlara arabaları peşkeş çekiyorlar,veya sıfır arabaya bayii plaka takıyor üstüne 20.30 kagıt koyup satıyor....</p><p>*illa aksesuar-kaput koruma alacaksın yoksa satmıyorum diyor. 10 liralık seye 15.000 tl istiyor.</p><p>*faturayı 180.000 den kesip 220.000 tl ödeme istiyor. Vergisini kaçırıyor.</p><p></p><p>Fiyat konusunda bir şey diyemem ama yeni kasalar gelecegi icin 1-2 ay icinde mantıklı 2020 sıfır arabalar denk gelebilir.</p><p></p><p><a href="https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-sifir-arac-teklifi-alanlar-2020--132918743-4103" target="_blank">https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-sifir-arac-teklifi-alanlar-2020--132918743-4103</a> bilgileri burada paylasıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci34, post: 1371270, member: 87661"] ytd. ucuzlayacagını düsünmüyorum,sıfır almayı düsünüyorsanız 1-2 handikaplı durum var. 2.el de genelde sıfır fiyatına göre şekilleniyor ondan daha 1-2 yıl ümidim yok. Devlet yeni kanun getirdi,bedeli belirli bir miktaırn üzerinde olan araçlardan %80 vergi alınıyor diğerlerinden %50 alınıyor. %50lik pek araç kalmadı,toyotanın 2020 benzin-cvt boş paketi o vergi dilimine giriyor diye biliyorum. Bayii bir tane aksesuar eklese üst vergi dilimine giriyor ve en az 30.000-40.000 tl fiyat ekleniyor. Bazı bayiiler bu dönemde gelen ortayı kaçırmadı,müşteri sırası çok olduğu için istedikleri gibi at koşturuyorlar. *galerici yandaşlara arabaları peşkeş çekiyorlar,veya sıfır arabaya bayii plaka takıyor üstüne 20.30 kagıt koyup satıyor.... *illa aksesuar-kaput koruma alacaksın yoksa satmıyorum diyor. 10 liralık seye 15.000 tl istiyor. *faturayı 180.000 den kesip 220.000 tl ödeme istiyor. Vergisini kaçırıyor. Fiyat konusunda bir şey diyemem ama yeni kasalar gelecegi icin 1-2 ay icinde mantıklı 2020 sıfır arabalar denk gelebilir. [URL]https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-sifir-arac-teklifi-alanlar-2020--132918743-4103[/URL] bilgileri burada paylasıyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 04.12.2020 tarihli fiyat listesi - Zamlı Yeni Liste
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt