PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 05.03.2020 Fiyat Listesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace22" data-source="post: 1323326" data-attributes="member: 52795"><p>Ben değerlendirmeyi TL olarak yapmıştım </p><p>Dolar kuru açısından da şöyle bir durum var.</p><p>6.5 yıl önce 42.600 dolar Case Max Pro 100, </p><p>şu an 200.000 TL / 6.10 = 32.785 dolar ediyor.</p><p>Bu durumda dolar bazında fiyat düştüğü için şu an almak daha mı doğru?</p><p></p><p>Ya da başka bir bakış açısı da şöyle olabilir.</p><p>2014 kasımda 50 ton çeltik 95 bin TL ediyordu, yani case 100 max pro alabiliyordun.</p><p>Bugün 60 ton çeltik satıp ancak aynı traktörü alabiliyorsun.</p><p>Ürettiğim ürünün alım gücüne mı yoksa satın aldığım traktörün dolar cinsinden fiyatını mı dikkate almalıyım, ne dersiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace22, post: 1323326, member: 52795"] Ben değerlendirmeyi TL olarak yapmıştım Dolar kuru açısından da şöyle bir durum var. 6.5 yıl önce 42.600 dolar Case Max Pro 100, şu an 200.000 TL / 6.10 = 32.785 dolar ediyor. Bu durumda dolar bazında fiyat düştüğü için şu an almak daha mı doğru? Ya da başka bir bakış açısı da şöyle olabilir. 2014 kasımda 50 ton çeltik 95 bin TL ediyordu, yani case 100 max pro alabiliyordun. Bugün 60 ton çeltik satıp ancak aynı traktörü alabiliyorsun. Ürettiğim ürünün alım gücüne mı yoksa satın aldığım traktörün dolar cinsinden fiyatını mı dikkate almalıyım, ne dersiniz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 05.03.2020 Fiyat Listesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt