PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 05.03.2020 Fiyat Listesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1329573" data-attributes="member: 81892"><p>Bir kaç bişey yazmak istiyorum lütfen siyasi algılanmasın eleştiri dir ülke olarak </p><p>Şimdi bir ülke düşünün teknolojiye yatırım yapmasın yapsada göstermelik </p><p>Bu ülke de insanların çoğunluğu sadece tv den her şeyi öğrensin okumasın araştırmasın sorgulamasın öyle bir ülke yani </p><p>Bu ülkenin esnaf kafalı milleti birlik olmaktan korksun devleti sorgulamaktan korksun</p><p>Devlet,hürriyet,demokrasi vb. bilmesin</p><p>Bu ülkenin vatandaşı betona para bassın sanki ölmeyecek bir göz ev neyine yetmiyorsa </p><p>Bu evler 30 mal olsun 200 satılsın hiç cık demesin bankalar var çünkü ömür boyu bir göz ev için didinsin bankaya çalışacak bildigi yok </p><p>Bu ülkenin vatandaşları cin malıdan çok yerli malı tutarken birden kâr marjı diye millete dandik ürün satılsın bu vatandaşlar yine isyan etmesin koyun gibi susun </p><p>Bu ülkenin vatandaşı doğacak bir eş bulacak çocuk yapacak ve ölecek doğal dürtülerden çıkmaksızın yani tek derdi kapitalizme köle olmak </p><p>Buradan tek diyeceğim Stalin denen ibne bizi mahvetti tarihi araştırın demek istediğimi anlayacaksınız </p><p>Bu ülkede doğup büyümek şeref duyuyordum ama gel görünki şimdi imkanım olsa basıp giderim </p><p>Benim haklarıma resmi olmasada gayri resmi yolla mahveden bu mal vatadaşlar yüzünden doğduğum büyüdüğüm gözümü kırpmadan canım dan vaz geçeceğim vatanımdan soğudum abilerim kardeşlerim emin olun bazı şeyleri idrak edince insalar dan nefret etmeye başıyorsunuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1329573, member: 81892"] Bir kaç bişey yazmak istiyorum lütfen siyasi algılanmasın eleştiri dir ülke olarak Şimdi bir ülke düşünün teknolojiye yatırım yapmasın yapsada göstermelik Bu ülke de insanların çoğunluğu sadece tv den her şeyi öğrensin okumasın araştırmasın sorgulamasın öyle bir ülke yani Bu ülkenin esnaf kafalı milleti birlik olmaktan korksun devleti sorgulamaktan korksun Devlet,hürriyet,demokrasi vb. bilmesin Bu ülkenin vatandaşı betona para bassın sanki ölmeyecek bir göz ev neyine yetmiyorsa Bu evler 30 mal olsun 200 satılsın hiç cık demesin bankalar var çünkü ömür boyu bir göz ev için didinsin bankaya çalışacak bildigi yok Bu ülkenin vatandaşları cin malıdan çok yerli malı tutarken birden kâr marjı diye millete dandik ürün satılsın bu vatandaşlar yine isyan etmesin koyun gibi susun Bu ülkenin vatandaşı doğacak bir eş bulacak çocuk yapacak ve ölecek doğal dürtülerden çıkmaksızın yani tek derdi kapitalizme köle olmak Buradan tek diyeceğim Stalin denen ibne bizi mahvetti tarihi araştırın demek istediğimi anlayacaksınız Bu ülkede doğup büyümek şeref duyuyordum ama gel görünki şimdi imkanım olsa basıp giderim Benim haklarıma resmi olmasada gayri resmi yolla mahveden bu mal vatadaşlar yüzünden doğduğum büyüdüğüm gözümü kırpmadan canım dan vaz geçeceğim vatanımdan soğudum abilerim kardeşlerim emin olun bazı şeyleri idrak edince insalar dan nefret etmeye başıyorsunuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland 05.03.2020 Fiyat Listesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt