PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
new holland 110-90 arıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 766008" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: new holland 110-90 arıyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hangi teknolojisi farklı ikisi de turbo motorlu.Şu olaya bence 6 silindirli 4 silindirli 3 silindirli gözüyle bakmayın bence.4 silindirli traktörlerin motor hacimleri 4000 cc civarındadır.Ama 6 silindirli traktörlerin 6000 cc ' nin üzerindedir.Olay tamamen bu.Şimdi herkesin az yakıyor dediği bir traktör var Steyr.Bende Steyr 8073 var.Ve herkesin az yakıyor dediği o traktörün motor hacmi 3100 cc ' dir emsalleri ise 3500-4000 cc ' dir.Benim traktörümün az yakmasının sebebi bu.6 silindirli traktörlerin çok yakmasının sebebi de motor hacminden kaynaklanıyor.Ha nasıl emin konuşuyorsun dersen ben TM120 de kullandım 110-90 da kullandım TS110 da kullandım TS110A da kullandım çekiş farkını da yakıt farkını da gözümle gördüm.Siz görüş söylüyorsunuz ben deneysel konuşuyorum.Kullandım gördüm.Ayrıca bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama traktör firmaları eskiden 4 silindire 110 beygir koyuyordu en fazla ama şu an 155 beygir koyuyor.Sebepsiz olamaz değil mi?Ha şunu söylemek gerek 6 silindirli traktörden aldığınız çekişi 4 silindirli traktörden almanız çok zor.TM120 ' nin kayda değer bir çekişi var gerçekten.Yiğidi öldür hakkını yeme.110-90 da öyle ama bi TS110 110-90 ' ı bozabilir.Şunu da ekleyeyim doğru takımla dahi olsa 6 silindirli bir traktörü 4 silindirli bir traktörden az yakıt yaktıramazsınız ancak yakın değerler elde edebilirsiniz ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 766008, member: 3128"] [b]Ynt: new holland 110-90 arıyorum[/b] Hangi teknolojisi farklı ikisi de turbo motorlu.Şu olaya bence 6 silindirli 4 silindirli 3 silindirli gözüyle bakmayın bence.4 silindirli traktörlerin motor hacimleri 4000 cc civarındadır.Ama 6 silindirli traktörlerin 6000 cc ' nin üzerindedir.Olay tamamen bu.Şimdi herkesin az yakıyor dediği bir traktör var Steyr.Bende Steyr 8073 var.Ve herkesin az yakıyor dediği o traktörün motor hacmi 3100 cc ' dir emsalleri ise 3500-4000 cc ' dir.Benim traktörümün az yakmasının sebebi bu.6 silindirli traktörlerin çok yakmasının sebebi de motor hacminden kaynaklanıyor.Ha nasıl emin konuşuyorsun dersen ben TM120 de kullandım 110-90 da kullandım TS110 da kullandım TS110A da kullandım çekiş farkını da yakıt farkını da gözümle gördüm.Siz görüş söylüyorsunuz ben deneysel konuşuyorum.Kullandım gördüm.Ayrıca bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama traktör firmaları eskiden 4 silindire 110 beygir koyuyordu en fazla ama şu an 155 beygir koyuyor.Sebepsiz olamaz değil mi?Ha şunu söylemek gerek 6 silindirli traktörden aldığınız çekişi 4 silindirli traktörden almanız çok zor.TM120 ' nin kayda değer bir çekişi var gerçekten.Yiğidi öldür hakkını yeme.110-90 da öyle ama bi TS110 110-90 ' ı bozabilir.Şunu da ekleyeyim doğru takımla dahi olsa 6 silindirli bir traktörü 4 silindirli bir traktörden az yakıt yaktıramazsınız ancak yakın değerler elde edebilirsiniz ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
new holland 110-90 arıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt