PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
new holland 110-90 arıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 767142" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: new holland 110-90 arıyorum</strong></p><p></p><p></p><p>Bence de konuyu uzatmanın anlamı yok kimsenin fikri değişmeyecek sonuçta ama her traktör zorlandığında yakar belirteyim.Bende bir örnek veriyim önerimi yapayım tartışmayı noktalayalım.TS110A ve TM120 ile aysan yapıyorduk ikisi de 40 ' lı.Hız aynı gaz aynı 16-18 arası.Ben TS110A ' daydım.Akşam olduğunda pompaya yanaştık.TS110A 100 litre TM120 130 litre mazot aldı.10 beygir fark için fazla bir rakam.Benim önerim 110-90 yerine bi TM120 bak 110-90 ' ın temizi zor bulunuyor.İlla 6 silindir olsun demiyorsan benim asıl önerim TS110.Yakıt olarak sana daha avantaj sağlar.Yağmurda çamurda mibzerde gübrede kullanma şansın olur TS110 ' u.Parsellerinde ufaksa iyi olur senin için.700 dönüm yer nerden baksan 20 parçayı geçiktir trakyayı baz alırsak.Bana göre 6 silindir belli arazi miktarı ya da belli bir ekipman için daha uygun.Onun dışında lüks sayılır sonuçta 1000 dönümlük tarlalarda çiftçilik yapmıyoruz.Şimdiden hayırlı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 767142, member: 3128"] [b]Ynt: new holland 110-90 arıyorum[/b] Bence de konuyu uzatmanın anlamı yok kimsenin fikri değişmeyecek sonuçta ama her traktör zorlandığında yakar belirteyim.Bende bir örnek veriyim önerimi yapayım tartışmayı noktalayalım.TS110A ve TM120 ile aysan yapıyorduk ikisi de 40 ' lı.Hız aynı gaz aynı 16-18 arası.Ben TS110A ' daydım.Akşam olduğunda pompaya yanaştık.TS110A 100 litre TM120 130 litre mazot aldı.10 beygir fark için fazla bir rakam.Benim önerim 110-90 yerine bi TM120 bak 110-90 ' ın temizi zor bulunuyor.İlla 6 silindir olsun demiyorsan benim asıl önerim TS110.Yakıt olarak sana daha avantaj sağlar.Yağmurda çamurda mibzerde gübrede kullanma şansın olur TS110 ' u.Parsellerinde ufaksa iyi olur senin için.700 dönüm yer nerden baksan 20 parçayı geçiktir trakyayı baz alırsak.Bana göre 6 silindir belli arazi miktarı ya da belli bir ekipman için daha uygun.Onun dışında lüks sayılır sonuçta 1000 dönümlük tarlalarda çiftçilik yapmıyoruz.Şimdiden hayırlı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
new holland 110-90 arıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt