PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND 70-66 4X4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrecelik26" data-source="post: 93078" data-attributes="member: 144"><p><strong>Ynt: NEW HOLLAND 70-66 4X4</strong></p><p></p><p><strong>Arkadaşım bence 66 serisinden şaşma bir numara traktör benim gözümde efsane tek kelime ile harika..</strong></p><p><strong></strong></p><p>Bizim burada bi adam 2000 senesinde sıfır 60-66 4x2 kabinsiz almıştı süper traktördü adamın traktörü bizim çok hoşumuza gidiyordu 1-2 sene sonra sattı o zaman TD yeni çıkıyordu (ilk onda gördüm ben TD sersini) TD65D aldı şimdi hiç memnun değil kafasını yerlere vuruyor.60-66 ya yeni 4 lü pulluk almıştı (numarasını bilmiyorum) şimdi TD65D ye agır geliyormuş takviyede zor gidiyor diyor.Bide salih in dediği gibi yag kaçırma olayıda var onda..</p><p></p><p>Ama son zamanlarda yeni üretim (2008 model) TD serisini övüyorlar eskileri kadar kötü değil diyorlar ama benim görmeden inanasım gelmiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrecelik26, post: 93078, member: 144"] [b]Ynt: NEW HOLLAND 70-66 4X4[/b] [b]Arkadaşım bence 66 serisinden şaşma bir numara traktör benim gözümde efsane tek kelime ile harika.. [/b] Bizim burada bi adam 2000 senesinde sıfır 60-66 4x2 kabinsiz almıştı süper traktördü adamın traktörü bizim çok hoşumuza gidiyordu 1-2 sene sonra sattı o zaman TD yeni çıkıyordu (ilk onda gördüm ben TD sersini) TD65D aldı şimdi hiç memnun değil kafasını yerlere vuruyor.60-66 ya yeni 4 lü pulluk almıştı (numarasını bilmiyorum) şimdi TD65D ye agır geliyormuş takviyede zor gidiyor diyor.Bide salih in dediği gibi yag kaçırma olayıda var onda.. Ama son zamanlarda yeni üretim (2008 model) TD serisini övüyorlar eskileri kadar kötü değil diyorlar ama benim görmeden inanasım gelmiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND 70-66 4X4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt