PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland 75 56s nasıl bir traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 481021" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: new holland 75 56s nasıl bir traktör</strong></p><p></p><p> anlş-*s alk-*s </p><p>56s fıat td nh mi oluyor yani zuha-*-s </p><p>bakınız ben 56s yi kötüleme TDyi kullanıyorum die övme gibi bişe yapmıyorm. </p><p>konularımı msjlarımı incelersen farkına varırsın. bizim TD de ne sorun olduysa yazdm neresini beyenmediysem yazdım. 2 side 1 çuval civata. </p><p>burda 56s serisinden 3 yada 4 tane var onlarda merkezde başka yok köylerde yok köyün tekinde 2 tane var o kadar diğer 2 taneside nereden bilmiyorm genel köylerde hiç yok denecek kadar az ama TD serisi heryerde var. burası için konuşuyorm. </p><p>bizim köy çok biyer deil 30 civarı köy var 3 senede 11 tane traktör yenilendi 9u NH 6 tanesi TD 2 tanesi tt 1 taneside TLA </p><p>56s serisi dediğin akdar çekişli olsaydı yada TD den daha iyi olsaydı bizim köyden alan olurdu köyde NH alıpta çok bilgili araştırmacı tipi olanlar var. ve bitanesi td65s yi satıp gitti gene TD85 aldı bi taneside eski tt55ini satıp td65 aldı. biizm köyde TD tutuluyor alınıyor çevre köylerde böyle ufak tefek arızası oluyor tabi eski demirden yapılan traktörden bu yeni plastik üretilen motora geçince arızaları ufak tefek oluyor bu başka markalardada aynı. </p><p>ben 7556nın tek sevmediğim yönü vites sayısı az ve çok yakması nerden biliyorsun dersen başka ilçeden bir akrabamız almıştı. şuan kullanıyor ama memnun deil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 481021, member: 19379"] [b]Ynt: new holland 75 56s nasıl bir traktör[/b] anlş-*s alk-*s 56s fıat td nh mi oluyor yani zuha-*-s bakınız ben 56s yi kötüleme TDyi kullanıyorum die övme gibi bişe yapmıyorm. konularımı msjlarımı incelersen farkına varırsın. bizim TD de ne sorun olduysa yazdm neresini beyenmediysem yazdım. 2 side 1 çuval civata. burda 56s serisinden 3 yada 4 tane var onlarda merkezde başka yok köylerde yok köyün tekinde 2 tane var o kadar diğer 2 taneside nereden bilmiyorm genel köylerde hiç yok denecek kadar az ama TD serisi heryerde var. burası için konuşuyorm. bizim köy çok biyer deil 30 civarı köy var 3 senede 11 tane traktör yenilendi 9u NH 6 tanesi TD 2 tanesi tt 1 taneside TLA 56s serisi dediğin akdar çekişli olsaydı yada TD den daha iyi olsaydı bizim köyden alan olurdu köyde NH alıpta çok bilgili araştırmacı tipi olanlar var. ve bitanesi td65s yi satıp gitti gene TD85 aldı bi taneside eski tt55ini satıp td65 aldı. biizm köyde TD tutuluyor alınıyor çevre köylerde böyle ufak tefek arızası oluyor tabi eski demirden yapılan traktörden bu yeni plastik üretilen motora geçince arızaları ufak tefek oluyor bu başka markalardada aynı. ben 7556nın tek sevmediğim yönü vites sayısı az ve çok yakması nerden biliyorsun dersen başka ilçeden bir akrabamız almıştı. şuan kullanıyor ama memnun deil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland 75 56s nasıl bir traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt