PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland, Atlas, Alpler, Hattat, Efe Standları | Eskişehir Tarım Fuarı 2022
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mertesme" data-source="post: 1437519" data-attributes="member: 98054"><p>Fuar olayının sadece fasafiso olduğunu anladık. Alpler firmasını fuar başlamadan önce aradım. 5li pulluk için bana 67 bin tl dediler fuara davet ettiler satış için. Gittiğimde abi zam geldi yeni fiyat 71 oldu diyip 67 den yardımcı olalım dediler. Döner pulluklar hakkında ise eskişehir bayisinin bilgisi hiç yok. Gişedeki fabrikadan gelen görevli arkadaş 127 bin fiyat verirken fuardaki bayi ise 147bin tl fiyat veriyor. Şahsen Alpler firmasından soğumama sebep olan bir fuardı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mertesme, post: 1437519, member: 98054"] Fuar olayının sadece fasafiso olduğunu anladık. Alpler firmasını fuar başlamadan önce aradım. 5li pulluk için bana 67 bin tl dediler fuara davet ettiler satış için. Gittiğimde abi zam geldi yeni fiyat 71 oldu diyip 67 den yardımcı olalım dediler. Döner pulluklar hakkında ise eskişehir bayisinin bilgisi hiç yok. Gişedeki fabrikadan gelen görevli arkadaş 127 bin fiyat verirken fuardaki bayi ise 147bin tl fiyat veriyor. Şahsen Alpler firmasından soğumama sebep olan bir fuardı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland, Atlas, Alpler, Hattat, Efe Standları | Eskişehir Tarım Fuarı 2022
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt