PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland Biçerdöver
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ramazan emrah öztürk" data-source="post: 1319219" data-attributes="member: 61558"><p>Tahmini ne kadar arazi işleyeceksiniz kendi işiniz için mi piyasa için mi alacaksınız.ben de 3 sene önce aldim kendi işlerim için aldim piyasaya da az da olsa çalışıyorum benim makina 2001 model tc 56 torklu makina.eger alacağım dersen kesinlikle döviz ile borçlanmadan al tl ile bankaya borçlan o şekilde al euro ile sakın sakın alma. Daha önce bicercilik yaptınız mı yapmadiysaniz biraz zor tamiri ni falan kendinizin yapmanız lazım her arızada usta cagiirsaniz ustaya çalışırsınız. Şöför çalıştirsan bir sezon herşeyi anlayan tamirden anlayan bir şoför ile anlaş ve bir sezonda herşeyi öğrenmen lazım.2000 modelin altında tc ye hiç bulaşma temiz patoz a gitmemiş celtige gitmemiş devrilmemis bir makina bul.butcene göre ne aradığını bilmiyorum ama 2007 den sonra iveco motor var öncesinde de normal motor var 2007 ve sonrası biraz pahalıdır 2007 den önceki seride de en iyi ve dayanıklı olan model de 2004 modeldir. Sağlamlık acısından en iyi kasa 2004 kasasıdır başka bir bilgiye ihtiyacınız olursa cevaplamaya çalışırım [ATTACH=full]45089[/ATTACH][ATTACH=full]45091[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramazan emrah öztürk, post: 1319219, member: 61558"] Tahmini ne kadar arazi işleyeceksiniz kendi işiniz için mi piyasa için mi alacaksınız.ben de 3 sene önce aldim kendi işlerim için aldim piyasaya da az da olsa çalışıyorum benim makina 2001 model tc 56 torklu makina.eger alacağım dersen kesinlikle döviz ile borçlanmadan al tl ile bankaya borçlan o şekilde al euro ile sakın sakın alma. Daha önce bicercilik yaptınız mı yapmadiysaniz biraz zor tamiri ni falan kendinizin yapmanız lazım her arızada usta cagiirsaniz ustaya çalışırsınız. Şöför çalıştirsan bir sezon herşeyi anlayan tamirden anlayan bir şoför ile anlaş ve bir sezonda herşeyi öğrenmen lazım.2000 modelin altında tc ye hiç bulaşma temiz patoz a gitmemiş celtige gitmemiş devrilmemis bir makina bul.butcene göre ne aradığını bilmiyorum ama 2007 den sonra iveco motor var öncesinde de normal motor var 2007 ve sonrası biraz pahalıdır 2007 den önceki seride de en iyi ve dayanıklı olan model de 2004 modeldir. Sağlamlık acısından en iyi kasa 2004 kasasıdır başka bir bilgiye ihtiyacınız olursa cevaplamaya çalışırım [ATTACH=full]45089[/ATTACH][ATTACH=full]45091[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland Biçerdöver
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt