PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland Braud 9090X Üzüm Hasat Makinesi ....!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 821398" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: New Holland Braud 9090X Üzüm Hasat Makinesi ....!!!!</strong></p><p></p><p></p><p>Teknolojinin hızına yetişemiyoruz gerçi ama biraz para kazanılsa 2-3 kafa dengi insan bunların takımını düzer fakat para kazanılmayınca oradan buradan kasmak zorunda kalıyoruz maalesef.</p><p>Kuru Üzüm fiyatları bu sene bizi çok yanılttı 5 TL üzerinde gidiyordu hasat zamanında, mal arzı çok azdı. Fiyatı yüksek olursa verim düşüklüğünü telafi ederiz diye düşünüyordum. Üzümü açığa döküp biraz beklemeye karar verdik. İhtiyaç oldu verelim dedik 4,5 TL ' ye çekmişler. Bugün baktım 4,2 TLye çekmişler fiyatı. Öğrendiğim kadarı ile dışarıdan özellikle İrandan kuru üzüm getirip Türk üzümü olarak paketleyip ihracata vermişler. Nasıl buna müsade etmişler onuda araştırdım. İrandan gelen üzüm dökme olarak hayvan yemi niteliğinde gelmiş ve bu hayvan yemi Türkiyede işlenip ihracat malı üzüm olmuş. Aslında buradaki hayvan Avrupalı değilde bunu yapan işletmeciler, ama anlayana. Bir tanesi değil ki hepsi yapıyor. Çiftçimizin durumunun bir özeti aslında bu durum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 821398, member: 6949"] [b]Ynt: New Holland Braud 9090X Üzüm Hasat Makinesi ....!!!![/b] Teknolojinin hızına yetişemiyoruz gerçi ama biraz para kazanılsa 2-3 kafa dengi insan bunların takımını düzer fakat para kazanılmayınca oradan buradan kasmak zorunda kalıyoruz maalesef. Kuru Üzüm fiyatları bu sene bizi çok yanılttı 5 TL üzerinde gidiyordu hasat zamanında, mal arzı çok azdı. Fiyatı yüksek olursa verim düşüklüğünü telafi ederiz diye düşünüyordum. Üzümü açığa döküp biraz beklemeye karar verdik. İhtiyaç oldu verelim dedik 4,5 TL ' ye çekmişler. Bugün baktım 4,2 TLye çekmişler fiyatı. Öğrendiğim kadarı ile dışarıdan özellikle İrandan kuru üzüm getirip Türk üzümü olarak paketleyip ihracata vermişler. Nasıl buna müsade etmişler onuda araştırdım. İrandan gelen üzüm dökme olarak hayvan yemi niteliğinde gelmiş ve bu hayvan yemi Türkiyede işlenip ihracat malı üzüm olmuş. Aslında buradaki hayvan Avrupalı değilde bunu yapan işletmeciler, ama anlayana. Bir tanesi değil ki hepsi yapıyor. Çiftçimizin durumunun bir özeti aslında bu durum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland Braud 9090X Üzüm Hasat Makinesi ....!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt