PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
New holland cnh damper valfi (Hema) Leyland 184 uyarlaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametunsal" data-source="post: 1254547" data-attributes="member: 78163"><p>Hocam aslen memleket Bilecik orada 8 10 dönüm bı ceviz dikicem onların işlerini halletmek için aldim. Adapazari Akyazı dan aldım memlekete götürdük bıraktık. Bende de toplama hastalığı var stop sinyal park sinyal 16 LED'li çalışma feneri falan herşeyi aldım ama biraz havalar iyileşince gidip uğraşalım senin gibi boyama iside yapılan. Benimki 1987 model kırmızı hema hidrolikli. üzerinde kar varken suyu doldurdu radyatore bastık çalıştı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametunsal, post: 1254547, member: 78163"] Hocam aslen memleket Bilecik orada 8 10 dönüm bı ceviz dikicem onların işlerini halletmek için aldim. Adapazari Akyazı dan aldım memlekete götürdük bıraktık. Bende de toplama hastalığı var stop sinyal park sinyal 16 LED'li çalışma feneri falan herşeyi aldım ama biraz havalar iyileşince gidip uğraşalım senin gibi boyama iside yapılan. Benimki 1987 model kırmızı hema hidrolikli. üzerinde kar varken suyu doldurdu radyatore bastık çalıştı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
New holland cnh damper valfi (Hema) Leyland 184 uyarlaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt