PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland hangi ülkenin traktör ü bilen var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jasadar42" data-source="post: 917447" data-attributes="member: 46420"><p><strong>Ynt: new holland hangi ülkenin traktör ü bilen var mı?</strong></p><p></p><p>herkeze yorumları için teşekkür ederim linkte aradığım cevaba ulaştım globalleşen Dünya da artık bunlara alışmak gerekiyormuş her firma ülkelere göre üretim yapıyormuş mf de phantom serisi TÜRKİYE ye ait bir seri NH de 56 serisi de aynen bize ait özel bir seri nh de t9 serisinde mahrum durumdayız çoğu ülkede var bizde yok önemli değil alacak parada yok....nh sürekli büyüyen bir firma olmuş görünen bu oda fiat sayesin de case ford fiat bu üç şirket cnh adı altında birleşmiş traktörün parçalarının çoğu da italyan üretimine sahip nh ve case nin çamurluğun da yazan TÜRK TRAKTÖR ne demek oluyor acaba bir de bu takıldı aklıma bizimle de ortak mı oldular acaba....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jasadar42, post: 917447, member: 46420"] [b]Ynt: new holland hangi ülkenin traktör ü bilen var mı?[/b] herkeze yorumları için teşekkür ederim linkte aradığım cevaba ulaştım globalleşen Dünya da artık bunlara alışmak gerekiyormuş her firma ülkelere göre üretim yapıyormuş mf de phantom serisi TÜRKİYE ye ait bir seri NH de 56 serisi de aynen bize ait özel bir seri nh de t9 serisinde mahrum durumdayız çoğu ülkede var bizde yok önemli değil alacak parada yok....nh sürekli büyüyen bir firma olmuş görünen bu oda fiat sayesin de case ford fiat bu üç şirket cnh adı altında birleşmiş traktörün parçalarının çoğu da italyan üretimine sahip nh ve case nin çamurluğun da yazan TÜRK TRAKTÖR ne demek oluyor acaba bir de bu takıldı aklıma bizimle de ortak mı oldular acaba.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland hangi ülkenin traktör ü bilen var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt