PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland john deere mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 358255" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: new holland john deere mi</strong></p><p></p><p>yaw hersey küçük bi ayarla halloluyor o kaldırma sorunu yaw simdi tartışmaya hiç gerek duymuyorum tamam hadi nh iyi olsun sizin için şimdi ben makinayı kulanıyorum ve nh yi de cok iyi biliyorum kıyasıda ona göre yaptım tamam mı </p><p>şimdi canım kardesim traktörün asılıp asılmadıgı koy çiftte görürsün nkoy rampaya koy camura görürsün mantıklı bi düşün senin sırtında 50 kilo yuk varken mi daha iyrahat yokuş cıkarsın yoksa elinde hiç yük yokken mi?? sence neden mercedes motor daha hafif bi ford bi bmc motoruna göre (kamyonlardan örnek) çnkü adamlar arabayı hafif yapıyorla ki araba daha seri yukte gitsin araba daha iyi daha az yaksın hantal olmasın diye iyi markalar hep hafıf oluyor bunlardan yola cıkarak bi john deerenin diger markalardan hafif olmasının sebebini sen düşün bak nh de iyi nh de bir cok traktöre göre hafif buda onun onlardan iyi oldugunu kanıtlıyor ben bi john deerele fendt ı kıyaslasalar ozaman fendt derim ama ne konuda fendt derim teknoloji vr kopnfor konusunda okey sen merak etme ben fanatık falan degilim zaten umrumda degil biri john deere veya nh aldımı cebimize para mı gırıyor yok ee daha neden bir birimizi kırıoyoruz ki ama ben saadece tecrübe ve bilgilerim dogrultunda arkadasa tavsiye ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 358255, member: 26127"] [b]Ynt: new holland john deere mi[/b] yaw hersey küçük bi ayarla halloluyor o kaldırma sorunu yaw simdi tartışmaya hiç gerek duymuyorum tamam hadi nh iyi olsun sizin için şimdi ben makinayı kulanıyorum ve nh yi de cok iyi biliyorum kıyasıda ona göre yaptım tamam mı şimdi canım kardesim traktörün asılıp asılmadıgı koy çiftte görürsün nkoy rampaya koy camura görürsün mantıklı bi düşün senin sırtında 50 kilo yuk varken mi daha iyrahat yokuş cıkarsın yoksa elinde hiç yük yokken mi?? sence neden mercedes motor daha hafif bi ford bi bmc motoruna göre (kamyonlardan örnek) çnkü adamlar arabayı hafif yapıyorla ki araba daha seri yukte gitsin araba daha iyi daha az yaksın hantal olmasın diye iyi markalar hep hafıf oluyor bunlardan yola cıkarak bi john deerenin diger markalardan hafif olmasının sebebini sen düşün bak nh de iyi nh de bir cok traktöre göre hafif buda onun onlardan iyi oldugunu kanıtlıyor ben bi john deerele fendt ı kıyaslasalar ozaman fendt derim ama ne konuda fendt derim teknoloji vr kopnfor konusunda okey sen merak etme ben fanatık falan degilim zaten umrumda degil biri john deere veya nh aldımı cebimize para mı gırıyor yok ee daha neden bir birimizi kırıoyoruz ki ama ben saadece tecrübe ve bilgilerim dogrultunda arkadasa tavsiye ediyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland john deere mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt