PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland Larınız ile En Sık Karşılaştığınız Sorunlar (arızalar)?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 947713" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: New holland Larınız ile En Sık Karşılaştığınız Sorunlar (arızalar)?</strong></p><p></p><p>2011 t4040 var. benim traktörden yana bi şikayetim yok benim şikayetim türktraktör den yana. avrupa modellerine önem vermiyor servisleri yetersiz parçası yok olanda pahalı.(örn: direksiyon amortisörüne 200 tl getirtiyimmi dedi parçacı). bu yüzden kapımızda 3 traktör varken sadece 1 i new holland, babama diyemiyorum bile alalım diye bozulsa kime yaptırcaz parçasını nerden bulcaz deyince verecek cevabım yok. babamda biliyor iyi traktör ama bunları da göz önünde bulunmadan olmuyor.</p><p></p><p>bir konu da şu sıfır alırkende avrupada verilen opsiyonlar yok standart getiriyorlar hep, sadece ön hidrolik ve ön süspansiyon opsiyonel o da bilmem kaç ayda gelir diyo.. türkiyede olan serilerinde tamamı yok mesela t6.175 gibi 6 silindirli modeli yok. t5.95 modeli yok. ve türkiyeye hala getirmedikleri modelleri var örneğin T7 serisi 2012 de çıktı ama hala yok..</p><p></p><p>new hollandı seviyorum ama bu yapılanlara da bir o kadar kızıyorum neticede benim gibi özellik arayanları kaybeder.. bu sebeplerden ötürü gönlümüz john deere ye gidiyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 947713, member: 58447"] [b]Ynt: New holland Larınız ile En Sık Karşılaştığınız Sorunlar (arızalar)?[/b] 2011 t4040 var. benim traktörden yana bi şikayetim yok benim şikayetim türktraktör den yana. avrupa modellerine önem vermiyor servisleri yetersiz parçası yok olanda pahalı.(örn: direksiyon amortisörüne 200 tl getirtiyimmi dedi parçacı). bu yüzden kapımızda 3 traktör varken sadece 1 i new holland, babama diyemiyorum bile alalım diye bozulsa kime yaptırcaz parçasını nerden bulcaz deyince verecek cevabım yok. babamda biliyor iyi traktör ama bunları da göz önünde bulunmadan olmuyor. bir konu da şu sıfır alırkende avrupada verilen opsiyonlar yok standart getiriyorlar hep, sadece ön hidrolik ve ön süspansiyon opsiyonel o da bilmem kaç ayda gelir diyo.. türkiyede olan serilerinde tamamı yok mesela t6.175 gibi 6 silindirli modeli yok. t5.95 modeli yok. ve türkiyeye hala getirmedikleri modelleri var örneğin T7 serisi 2012 de çıktı ama hala yok.. new hollandı seviyorum ama bu yapılanlara da bir o kadar kızıyorum neticede benim gibi özellik arayanları kaybeder.. bu sebeplerden ötürü gönlümüz john deere ye gidiyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland Larınız ile En Sık Karşılaştığınız Sorunlar (arızalar)?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt