PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland t4050 yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 972039" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: New holland t4050 yardım</strong></p><p></p><p>Öncelikle hayırlı olsun. Bende t4040 var ordan yola çıkarak yorumlarımı söyleyeyim. t4050 ve t4040 arasında sadece beygir farkı var geri kalan herşey aynı.</p><p></p><p>Açık konuşalım lazer de pek tat vermez çünki hafif motor mümkün değil kesilmez zaten hi-lo var ama hafif olduğu için patinaja kalır eğer tekerleri suyla doldurur yada bi şekilde ağırlık eklersen daha iyi olur</p><p></p><p>Arıza konusunda ise bir nebze daha itina edersen başın ağrımaz, çok dert etme onu</p><p></p><p>Ufak işlerde yakar ama doğaldır bu çünki 96 bg traktör neticede, ama yinede dene istersen</p><p></p><p>398 le kıyaslarsak eğer; şayet aynı ağırlıkta veya t4050 daha ağır ise t4050 daha performanslı olur çünki hi-lo var zora geldiğinde tek düğmeyle rahatlatıyorsun, eğerki hafifse zaten patinaja düşer.</p><p></p><p>Konforlu, pratik çok güzel bir traktördür, kullandıkça çok seveceksin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 972039, member: 58447"] [b]Ynt: New holland t4050 yardım[/b] Öncelikle hayırlı olsun. Bende t4040 var ordan yola çıkarak yorumlarımı söyleyeyim. t4050 ve t4040 arasında sadece beygir farkı var geri kalan herşey aynı. Açık konuşalım lazer de pek tat vermez çünki hafif motor mümkün değil kesilmez zaten hi-lo var ama hafif olduğu için patinaja kalır eğer tekerleri suyla doldurur yada bi şekilde ağırlık eklersen daha iyi olur Arıza konusunda ise bir nebze daha itina edersen başın ağrımaz, çok dert etme onu Ufak işlerde yakar ama doğaldır bu çünki 96 bg traktör neticede, ama yinede dene istersen 398 le kıyaslarsak eğer; şayet aynı ağırlıkta veya t4050 daha ağır ise t4050 daha performanslı olur çünki hi-lo var zora geldiğinde tek düğmeyle rahatlatıyorsun, eğerki hafifse zaten patinaja düşer. Konforlu, pratik çok güzel bir traktördür, kullandıkça çok seveceksin.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland t4050 yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt