PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND T5050 VS MASSEY FERGUSON 5430...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="NewHoLLaND 19" data-source="post: 1033229" data-attributes="member: 76951"><p>Yaa tamam massey cok kaliteli SIKINTISIZ motor o yuzden Türkiye pazarinin yarisi new holland ın... Sen bilmiyormusun mf de dyna sanziman olduğunu o yuzden konfor olarak t5000 serisinden iyi oldugunu... Ama ben lafımin arkasindayim td90d yerli olan serilerin hepsinden guc konfor olarak dhaa iyi... Motorlarin agirliklarini esitlemek sarti ile 5430 u siler atar... Konfor olarak mf daha iyi... </p><p>Benim icin bunların onemi yok kapinda 135 lik bile olsa iyisindir Allah motorsuz birakip zalimlere muhtac etmedigi surece... Muhattabin degilsem cevap vermeseydin unutma arkadas td90d yi sormus bende görüşümü soyledim sen gocundun... Eee sende haklisin zirvede olanin pacasindan ceken cok olur... Ben alacagim motorun kalitesine piyasasina yedek parcasina servisine bakarim... Bunlarin hepsi new holland da var bende memnunum... Isteyen istedigini kullansın sidik yarisina gerek yook...</p><p></p><p>LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NewHoLLaND 19, post: 1033229, member: 76951"] Yaa tamam massey cok kaliteli SIKINTISIZ motor o yuzden Türkiye pazarinin yarisi new holland ın... Sen bilmiyormusun mf de dyna sanziman olduğunu o yuzden konfor olarak t5000 serisinden iyi oldugunu... Ama ben lafımin arkasindayim td90d yerli olan serilerin hepsinden guc konfor olarak dhaa iyi... Motorlarin agirliklarini esitlemek sarti ile 5430 u siler atar... Konfor olarak mf daha iyi... Benim icin bunların onemi yok kapinda 135 lik bile olsa iyisindir Allah motorsuz birakip zalimlere muhtac etmedigi surece... Muhattabin degilsem cevap vermeseydin unutma arkadas td90d yi sormus bende görüşümü soyledim sen gocundun... Eee sende haklisin zirvede olanin pacasindan ceken cok olur... Ben alacagim motorun kalitesine piyasasina yedek parcasina servisine bakarim... Bunlarin hepsi new holland da var bende memnunum... Isteyen istedigini kullansın sidik yarisina gerek yook... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND T5050 VS MASSEY FERGUSON 5430...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt