PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND tavsiye edilen satış fiyatı yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musdi60" data-source="post: 1013036" data-attributes="member: 47449"><p>Ben bu milleti cozemiyom yav adam yirtiniyor almayin almayin diye ne alacaz arkadas nee hangisi ucuz benim gordugum bi basak bi tumosan ucuz hangisi ucuz avrupa avrupa en kotu avrupa traktor beygiri 2 bin tl td 75 110 bin lira dedi diye gidip 110 bine alacak degilsin iyice arastir iyi pazarlik yap al 80 90 bine ..</p><p>Herkezin mali kendisine guzeldir ben hic birzaman hicbi traktoru kotulemedim .. Traktor arizalarinin cogu kullanima bagli ufak tefek sorunlar her traktorde cikar..</p><p>İster forumda olsun ister cevremde olsun uzaktan bakiyorum bi insanda nh yoksa kesin kotuluyor ben buna cok kez sahit oldum nh haric diger markalari kullanan degisik kisilerin ortak noktasi nh yi kotulemek oluyor kimse kimseye zorla bisey satmiyor herkezin mali kendine guzel kullanmasini bilene ben fiati saymazsak 2004 ten buyana nh kullaniyorum vede memnunum..</p><p>Dipnot: bana gore traktor sans isi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musdi60, post: 1013036, member: 47449"] Ben bu milleti cozemiyom yav adam yirtiniyor almayin almayin diye ne alacaz arkadas nee hangisi ucuz benim gordugum bi basak bi tumosan ucuz hangisi ucuz avrupa avrupa en kotu avrupa traktor beygiri 2 bin tl td 75 110 bin lira dedi diye gidip 110 bine alacak degilsin iyice arastir iyi pazarlik yap al 80 90 bine .. Herkezin mali kendisine guzeldir ben hic birzaman hicbi traktoru kotulemedim .. Traktor arizalarinin cogu kullanima bagli ufak tefek sorunlar her traktorde cikar.. İster forumda olsun ister cevremde olsun uzaktan bakiyorum bi insanda nh yoksa kesin kotuluyor ben buna cok kez sahit oldum nh haric diger markalari kullanan degisik kisilerin ortak noktasi nh yi kotulemek oluyor kimse kimseye zorla bisey satmiyor herkezin mali kendine guzel kullanmasini bilene ben fiati saymazsak 2004 ten buyana nh kullaniyorum vede memnunum.. Dipnot: bana gore traktor sans isi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND tavsiye edilen satış fiyatı yorumları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt