PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland td 100
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 900068" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: new holland td 100</strong></p><p></p><p>TD 110, çelikel sıra bağımsız çift sıralı makina ile yarım gün anca çalıştı hararet kırmızıya dayandı diye dedikodular dolanıyordu bu yaz. Pek inanmamıştım.</p><p></p><p>Bizim köyden 5 ay önce bu motordan alan yakın tanıdığım bir arkadaş pancar sezonunda beni çağırdı tarlaya. Arkasında 2014 model harmak phm-2 pancar makinası bağlı tarladan toz çıkıyor ve motor takviye 3 ile anca gidiyordu. makinanın depo doldukça motordan duman çıkmaya başlıyordu. </p><p></p><p>O sıkıntı makinada diyordu ben sıkıntı motorda makinada bişey yok başka motor ile dene dedim. 285 e taktık aldı yürüdü hiç umrunda değil. </p><p></p><p>O güne kadar yaklaşık on gündür sabah dolu depo ikindin 3-4 e bitiyormuş sonradan söyledi. Sonunda aldığı yere iade edip ithal bir seriden aldığını duydum bikaç gün önce. </p><p></p><p>Karşılaştırma olsun diye yazıyorum 2008 model dünmak ile haşmetin marşa saat 6-6.30 gibi basıyorum akşam saat 9-10 a kadar 90-100 litre mazot yakıyordum. Söktüğüm pancarda 100-120 ton arasında değişiyordu. Söküm vitesi ise düz1 tavşan. Nispeten kuru bir tarlada ise 4 takviye ile söküm yaptım hafiften duman yapmıştı.</p><p></p><p>Sonuç olarak belki bu iki motorda sorun vardı bilemem ama 110 luk mavi buralarda mimlendi gibi bişey oldu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 900068, member: 28969"] [b]Ynt: new holland td 100[/b] TD 110, çelikel sıra bağımsız çift sıralı makina ile yarım gün anca çalıştı hararet kırmızıya dayandı diye dedikodular dolanıyordu bu yaz. Pek inanmamıştım. Bizim köyden 5 ay önce bu motordan alan yakın tanıdığım bir arkadaş pancar sezonunda beni çağırdı tarlaya. Arkasında 2014 model harmak phm-2 pancar makinası bağlı tarladan toz çıkıyor ve motor takviye 3 ile anca gidiyordu. makinanın depo doldukça motordan duman çıkmaya başlıyordu. O sıkıntı makinada diyordu ben sıkıntı motorda makinada bişey yok başka motor ile dene dedim. 285 e taktık aldı yürüdü hiç umrunda değil. O güne kadar yaklaşık on gündür sabah dolu depo ikindin 3-4 e bitiyormuş sonradan söyledi. Sonunda aldığı yere iade edip ithal bir seriden aldığını duydum bikaç gün önce. Karşılaştırma olsun diye yazıyorum 2008 model dünmak ile haşmetin marşa saat 6-6.30 gibi basıyorum akşam saat 9-10 a kadar 90-100 litre mazot yakıyordum. Söktüğüm pancarda 100-120 ton arasında değişiyordu. Söküm vitesi ise düz1 tavşan. Nispeten kuru bir tarlada ise 4 takviye ile söküm yaptım hafiften duman yapmıştı. Sonuç olarak belki bu iki motorda sorun vardı bilemem ama 110 luk mavi buralarda mimlendi gibi bişey oldu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland td 100
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt