PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD 110 Tavsiye Edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ondertr" data-source="post: 1279019" data-attributes="member: 82862"><p>Abi şimdi hepinize hak veriyorum haklısınız, dolarda artış gösterdiğinden beridir yerli ve Avrupa'nın fiyatlar taban yaptı çok iyi hatırlıyorum bizim köyden iki tane TD 110 alındı 110 bin TL den fiyat çektiler iyidi aırzası olsada iş yapıyordu, ayrıca td serisi çok satıldığı için sanayide sürekli rastlıyoruz, 7 bin saatte TD gördüm acaba kullanmayami bağlı yoksa fabrikadan hatalımı üretiliyor yoksa sağlammı çıkıyor anlamadım sonuca gelelim şuan bize daha doğrusu tüm çiftçilerin arayışı ekonomik olması (yakıtı az) aırzası nadir ama hafif olan ve piyasası uygun traktör ilk tercihimizdir yerli aırza kısmında eleniyor çokmu zor traktörlerde çıkan aırzayı tespit Edip ders çıkarıp yeni üretilen traktörleri adam gibi yapmak insanların kafasında ithal denince sağlam yerli mal değince dandik geliyor, bir mala çin malı deyince ön yargıyla atlayıp bu maldan hayır gelmez gibi birşey oluşuyor yerlilerden de gelişen var erkunt ilerliyor geliştiriyor aynı zamanda tümosanin klasik kasaları çok iyi.. dahada yol alınması gerekiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ondertr, post: 1279019, member: 82862"] Abi şimdi hepinize hak veriyorum haklısınız, dolarda artış gösterdiğinden beridir yerli ve Avrupa'nın fiyatlar taban yaptı çok iyi hatırlıyorum bizim köyden iki tane TD 110 alındı 110 bin TL den fiyat çektiler iyidi aırzası olsada iş yapıyordu, ayrıca td serisi çok satıldığı için sanayide sürekli rastlıyoruz, 7 bin saatte TD gördüm acaba kullanmayami bağlı yoksa fabrikadan hatalımı üretiliyor yoksa sağlammı çıkıyor anlamadım sonuca gelelim şuan bize daha doğrusu tüm çiftçilerin arayışı ekonomik olması (yakıtı az) aırzası nadir ama hafif olan ve piyasası uygun traktör ilk tercihimizdir yerli aırza kısmında eleniyor çokmu zor traktörlerde çıkan aırzayı tespit Edip ders çıkarıp yeni üretilen traktörleri adam gibi yapmak insanların kafasında ithal denince sağlam yerli mal değince dandik geliyor, bir mala çin malı deyince ön yargıyla atlayıp bu maldan hayır gelmez gibi birşey oluşuyor yerlilerden de gelişen var erkunt ilerliyor geliştiriyor aynı zamanda tümosanin klasik kasaları çok iyi.. dahada yol alınması gerekiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD 110 Tavsiye Edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt