PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland Td 110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrekaptan59" data-source="post: 895531" data-attributes="member: 6863"><p><strong>Ynt: New Holland Td 110</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ben yaptıgım yorumları fanatıklık olarak algılama dıye bu benım gorusum dıye yazdım altına. td etrafımda var ama sureklı olarak kullanmadım ve memnun olduklarını duymadım.</p><p>erkunta gelınce cıft sıralı sılaj makınesınde 35 li aysanda uzun sure kullandım ve buyuk hevesle almamıza ragmen gereklı performansı gormedım.</p><p></p><p>lakın t5060 ve tl100a hem sanzuman hem motor hem hıdrolık aksam olarak yakıtta ve cekıste dıger kullandıgım motorlardan daha tatmın edıcı.</p><p></p><p>yarası olan gocunur. herkesın kendı gorusu benım sızın goruslerınıze saygı duydugum gıbı aynı ozverıyı sızın de gostermenızı beklerım.</p><p></p><p></p><p></p><p>sızın ısınıze yaramaya bılır ben kendı penceremden baktıgım ıcın bıze yarar. onun ıcın ornek verdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrekaptan59, post: 895531, member: 6863"] [b]Ynt: New Holland Td 110[/b] ben yaptıgım yorumları fanatıklık olarak algılama dıye bu benım gorusum dıye yazdım altına. td etrafımda var ama sureklı olarak kullanmadım ve memnun olduklarını duymadım. erkunta gelınce cıft sıralı sılaj makınesınde 35 li aysanda uzun sure kullandım ve buyuk hevesle almamıza ragmen gereklı performansı gormedım. lakın t5060 ve tl100a hem sanzuman hem motor hem hıdrolık aksam olarak yakıtta ve cekıste dıger kullandıgım motorlardan daha tatmın edıcı. yarası olan gocunur. herkesın kendı gorusu benım sızın goruslerınıze saygı duydugum gıbı aynı ozverıyı sızın de gostermenızı beklerım. sızın ısınıze yaramaya bılır ben kendı penceremden baktıgım ıcın bıze yarar. onun ıcın ornek verdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland Td 110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt