PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland Td 110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafa 66" data-source="post: 895561" data-attributes="member: 55147"><p><strong>Ynt: New Holland Td 110</strong></p><p></p><p> guldurme ya beni onlarin yaptiklarinimi yapiyo o ikisi hala sol tarafa ileri geri vitesi koyuyo td de geri vites yok shutle var onlari tskip ediyoyaya ikisinde hostes koltugu yok daha yeni koymaya basladilar bunda 2012 de geldi suspansiynlu kabin var bn daha tumoda suspansiynlu kabin diye bisi ne duydum n es gordum erkuntu da duymadim hic varmi bilmiyom da ikisinin cekmedigini bayildigini cok duydum gordum td nin 85 liktn yukarisnda daha cekmiyo bayiliyo diyeni gormedim duymadim bumu yani td5 ewet ama duz td de soylediginiz markalarin icinde yine avrupa servisi fabrikasida soyluyo bunu 2013 den sonraki 90 hp ustu modellerimiz tamamen avrupa kalitesindedir diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa 66, post: 895561, member: 55147"] [b]Ynt: New Holland Td 110[/b] guldurme ya beni onlarin yaptiklarinimi yapiyo o ikisi hala sol tarafa ileri geri vitesi koyuyo td de geri vites yok shutle var onlari tskip ediyoyaya ikisinde hostes koltugu yok daha yeni koymaya basladilar bunda 2012 de geldi suspansiynlu kabin var bn daha tumoda suspansiynlu kabin diye bisi ne duydum n es gordum erkuntu da duymadim hic varmi bilmiyom da ikisinin cekmedigini bayildigini cok duydum gordum td nin 85 liktn yukarisnda daha cekmiyo bayiliyo diyeni gormedim duymadim bumu yani td5 ewet ama duz td de soylediginiz markalarin icinde yine avrupa servisi fabrikasida soyluyo bunu 2013 den sonraki 90 hp ustu modellerimiz tamamen avrupa kalitesindedir diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland Td 110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt