PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD 65 Hk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="by_siverekli" data-source="post: 1292800" data-attributes="member: 84352"><p>Dün 2 tane New Holland servisi ile telefonda görüştüm, 2 serviste 2013 lerdeki sekromenç arızasının kullanıcı hatası olduğunu (belki de fabrika hatasını kabul etmemek için böyle söylediler) ileri geri levye halatının da aşınma nedeniyle kopma yapabildiğini söyledi. Sekromenç arızasının diğer modellerde de olabildiğini söylediler</p><p></p><p>2 tane traktör bulduk, biri 2012 biri 2013 ikiside galericide. 2012 müşterinin diyor 55.000 tl, 2013 galerici kendisine ait olduğunu onu da 55.000 tl ye verebileceğini söylüyor. 2013 görünüm olarak çok güzel ama, ilerde sorun çıkartırmı diye endişe ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="by_siverekli, post: 1292800, member: 84352"] Dün 2 tane New Holland servisi ile telefonda görüştüm, 2 serviste 2013 lerdeki sekromenç arızasının kullanıcı hatası olduğunu (belki de fabrika hatasını kabul etmemek için böyle söylediler) ileri geri levye halatının da aşınma nedeniyle kopma yapabildiğini söyledi. Sekromenç arızasının diğer modellerde de olabildiğini söylediler 2 tane traktör bulduk, biri 2012 biri 2013 ikiside galericide. 2012 müşterinin diyor 55.000 tl, 2013 galerici kendisine ait olduğunu onu da 55.000 tl ye verebileceğini söylüyor. 2013 görünüm olarak çok güzel ama, ilerde sorun çıkartırmı diye endişe ediyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD 65 Hk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt