PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland TD100 TD90 almayi düşünüyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Demirde" data-source="post: 1248919" data-attributes="member: 73854"><p>Fren keçesi yağ sızıntısı niye oldu bilmiyorum tek teker fren kullanımından mi yada kalitesizlik mi bilmiyorum ama gayet uygun fiyatla yeni keçesi takıldı sıkıntı kalmadı. Jacklardaki yağ kaçağı ise Jackların kapağını takmıyordum yada içini temizlemeden erkek jacki taktiğimiz için içindeki contayı zedelemiş o yüzden kaçırıyormuş . Şimdi kapaklarını takıyorum ayrıca erkek jack takarken bez ile silip takıyorum sıkıntı kalmadı Damla yağ kaçmıyor [emoji4] massey kullandım masseydeki zıplama bunun yanında sincap gibi bişey kalır , bunlar rahatsız edici düzeyde zıplıyor kanguru gibi diyebilirim [emoji16] Ama kullandıkça alışıyorsun zıplayacağı yeri önceden kestirdiğim için orada iyice yavaşlayıp geçiyorum . Performans yakıt olarak ise pullukta 5 li 13 numara ünlü deveboynu kullanıyorum. Toprak killi yani ağır nitelikte. Yakıt 1000 metrekarede 1.8 litre yakıyor 2 takviye 2. Vites 16 gazda. Yolda ise 2 dolu pancar remorku ile 12. Vites 25 gazda yani maksimum zorlama ve hırpalama ile km de yarım litre yakmıştı. Ama dediğim gibi performans modunda maksimum yol yakıtını ölçmek için denemiştik. Genel manada memnunum ama bi ithal rahatlığı da beklememek lazım .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demirde, post: 1248919, member: 73854"] Fren keçesi yağ sızıntısı niye oldu bilmiyorum tek teker fren kullanımından mi yada kalitesizlik mi bilmiyorum ama gayet uygun fiyatla yeni keçesi takıldı sıkıntı kalmadı. Jacklardaki yağ kaçağı ise Jackların kapağını takmıyordum yada içini temizlemeden erkek jacki taktiğimiz için içindeki contayı zedelemiş o yüzden kaçırıyormuş . Şimdi kapaklarını takıyorum ayrıca erkek jack takarken bez ile silip takıyorum sıkıntı kalmadı Damla yağ kaçmıyor [emoji4] massey kullandım masseydeki zıplama bunun yanında sincap gibi bişey kalır , bunlar rahatsız edici düzeyde zıplıyor kanguru gibi diyebilirim [emoji16] Ama kullandıkça alışıyorsun zıplayacağı yeri önceden kestirdiğim için orada iyice yavaşlayıp geçiyorum . Performans yakıt olarak ise pullukta 5 li 13 numara ünlü deveboynu kullanıyorum. Toprak killi yani ağır nitelikte. Yakıt 1000 metrekarede 1.8 litre yakıyor 2 takviye 2. Vites 16 gazda. Yolda ise 2 dolu pancar remorku ile 12. Vites 25 gazda yani maksimum zorlama ve hırpalama ile km de yarım litre yakmıştı. Ama dediğim gibi performans modunda maksimum yol yakıtını ölçmek için denemiştik. Genel manada memnunum ama bi ithal rahatlığı da beklememek lazım . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New holland TD100 TD90 almayi düşünüyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt