PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110 Ekipman Seçimk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ORION" data-source="post: 1177047" data-attributes="member: 53747"><p>Bende son zamanlarda açtığınız konuları takip ediyorum inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız</p><p></p><p>Pulluk konusunda yerli yapımları beğenmiyorum (Biz turan 13 inç 5li kullanıyoruz) Yeni alacak olsam kverneland için uğraşırım</p><p></p><p>Pulluktan sonra ki işlem için Aysan ağır tip S bacak 17 li tiller kullanıyoruz duruma göre 2li döner merdane takıyoruz</p><p></p><p>Daha sonra 100 dişli tırmık ile son işlemi yapıyoruz ama tırmığıda pek beğenmiyorum Aysan ve ya mini tillerin çalışmalarını daha çok beğeniyorum</p><p></p><p>Rotovatör hiç kullanmadım. Bence çok gerekli bir ekipman değil fazla mazot yakar. (kombine ekim yapacaksanız başka ozaman yakıt tasarrufu sağlayabilir) </p><p></p><p>Hububat ekim mibzeri irtem UD3000 kullanıyoruz balta ayaklı çok memnunuz tavsiye ederim</p><p></p><p>Pnömatik ekim makinesi konusunda gaspardo kullanıyoruz 6 sıralı gübresiz tavsiye ederim </p><p></p><p>Diskharrow kounsunda: çekiçkesen goble kullanıyoruz, çok nadir kullanıyoruz, onun yerine askılı bağımsız disk daha iyi olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ORION, post: 1177047, member: 53747"] Bende son zamanlarda açtığınız konuları takip ediyorum inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız Pulluk konusunda yerli yapımları beğenmiyorum (Biz turan 13 inç 5li kullanıyoruz) Yeni alacak olsam kverneland için uğraşırım Pulluktan sonra ki işlem için Aysan ağır tip S bacak 17 li tiller kullanıyoruz duruma göre 2li döner merdane takıyoruz Daha sonra 100 dişli tırmık ile son işlemi yapıyoruz ama tırmığıda pek beğenmiyorum Aysan ve ya mini tillerin çalışmalarını daha çok beğeniyorum Rotovatör hiç kullanmadım. Bence çok gerekli bir ekipman değil fazla mazot yakar. (kombine ekim yapacaksanız başka ozaman yakıt tasarrufu sağlayabilir) Hububat ekim mibzeri irtem UD3000 kullanıyoruz balta ayaklı çok memnunuz tavsiye ederim Pnömatik ekim makinesi konusunda gaspardo kullanıyoruz 6 sıralı gübresiz tavsiye ederim Diskharrow kounsunda: çekiçkesen goble kullanıyoruz, çok nadir kullanıyoruz, onun yerine askılı bağımsız disk daha iyi olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110 Ekipman Seçimk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt