PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110D Fabrikadan Geldi Sonunda..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI TALHA" data-source="post: 1118571" data-attributes="member: 448"><p>Tekrar hayırlı olsun abi Üstünlerdeki 93 model 285s sizin galiba. Vitesler zamanla yumuşar ama 285 kadar rahat geçmeyebilir. Bizim 285in vitesler çok rahat geçmesine rağmen 70-66 nın vitesler halen sert. Fakat TDD lerde zamanla yumuşuyor diye biliyorum. Frenlerden ses gelmesi normal değil galiba frenlerde ses yapan TD görmedim en azından yenilerde ses çıkarma yoktu. Fakat balatalar yeni olduğu için ses yapabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI TALHA, post: 1118571, member: 448"] Tekrar hayırlı olsun abi Üstünlerdeki 93 model 285s sizin galiba. Vitesler zamanla yumuşar ama 285 kadar rahat geçmeyebilir. Bizim 285in vitesler çok rahat geçmesine rağmen 70-66 nın vitesler halen sert. Fakat TDD lerde zamanla yumuşuyor diye biliyorum. Frenlerden ses gelmesi normal değil galiba frenlerde ses yapan TD görmedim en azından yenilerde ses çıkarma yoktu. Fakat balatalar yeni olduğu için ses yapabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110D Fabrikadan Geldi Sonunda..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt