PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110D Fabrikadan Geldi Sonunda..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murat121" data-source="post: 1118934" data-attributes="member: 74752"><p>Sağolun. Ne demek hocam ben kendi malımda olsa kötü ve iyi tarafını söylerim sonuçta başka biri belkide benim yorumuma bakarak traktör alacak. Şimdi bakıyorsun 93 model traktörün vitesi 2017 model traktörden fersah fersah üstün bunu ben kesinlikle kabullenemem ve sonuna kadar da eleştiririm. Emmimlerin Mccormick cx85 i var 2006 model ve 5 bin saatte ve debriyaj pedalı öyle güzelki hem çok yumuşak hemde basarken ki hissiyatı halaa sıfır gibi inanın onun debriyajı bizim Td110 dan daha iyi halaa sıfır gibi. Geçen 750 saatteki Td110 un debriyajı garip garip sesler çıkartıyordu ve sertleşmişti. Maximaya bindim 800 saatteki debriyaj bildiğiniz bitmişti . Yerliler artık bu tür şeylere de dikkat etmeli . </p><p></p><p>Ama şu da var Td110 fiyatına göre iyi traktör bence kabin yalıtımı güzel kullanışlılık fena değil kabini ferah. </p><p></p><p>Artık yerliler ne yapıp edip kendilerini geliştirmeliler. Özellikle debriyaj fren ve vites geçişleri konusunda ithallerin çeyreği etmezler malesef. Özellikle debriyaj konusu çok farkediyor 5000 bin saatteki ithalin debriyajı 0 yerlilerin hepsinden daha iyi hem kavrama hem kullanım hemde ssağlamlık açısından. Cx85 in debriyajı müthiş mesela hemde 5 bin saatte ve gram ses yok gevşeme yok pamuk gibi ama yerliler 0 ında bile güven yok.</p><p></p><p>Yazdıklarım bütün yerliler için geçerli hepsine bindim hepside fren debriyaj vites geçişi konusunda sınıfta kalıyorlar malesef.</p><p></p><p></p><p>Fiyatı pahalı hocam Tr5 lerinde Td110 110 bine geldi misal.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murat121, post: 1118934, member: 74752"] Sağolun. Ne demek hocam ben kendi malımda olsa kötü ve iyi tarafını söylerim sonuçta başka biri belkide benim yorumuma bakarak traktör alacak. Şimdi bakıyorsun 93 model traktörün vitesi 2017 model traktörden fersah fersah üstün bunu ben kesinlikle kabullenemem ve sonuna kadar da eleştiririm. Emmimlerin Mccormick cx85 i var 2006 model ve 5 bin saatte ve debriyaj pedalı öyle güzelki hem çok yumuşak hemde basarken ki hissiyatı halaa sıfır gibi inanın onun debriyajı bizim Td110 dan daha iyi halaa sıfır gibi. Geçen 750 saatteki Td110 un debriyajı garip garip sesler çıkartıyordu ve sertleşmişti. Maximaya bindim 800 saatteki debriyaj bildiğiniz bitmişti . Yerliler artık bu tür şeylere de dikkat etmeli . Ama şu da var Td110 fiyatına göre iyi traktör bence kabin yalıtımı güzel kullanışlılık fena değil kabini ferah. Artık yerliler ne yapıp edip kendilerini geliştirmeliler. Özellikle debriyaj fren ve vites geçişleri konusunda ithallerin çeyreği etmezler malesef. Özellikle debriyaj konusu çok farkediyor 5000 bin saatteki ithalin debriyajı 0 yerlilerin hepsinden daha iyi hem kavrama hem kullanım hemde ssağlamlık açısından. Cx85 in debriyajı müthiş mesela hemde 5 bin saatte ve gram ses yok gevşeme yok pamuk gibi ama yerliler 0 ında bile güven yok. Yazdıklarım bütün yerliler için geçerli hepsine bindim hepside fren debriyaj vites geçişi konusunda sınıfta kalıyorlar malesef. Fiyatı pahalı hocam Tr5 lerinde Td110 110 bine geldi misal. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Holland TD110D Fabrikadan Geldi Sonunda..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt