PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
New Holland TD4.65B sonunda teslim edildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 950563" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: New Holland TD4.65B sonunda teslim edildi</strong></p><p></p><p>Superdumenleme tn serilerinde var mehmet abi</p><p>Td lerde superdumenleme yok</p><p>Tabi ben bahce modelleriyle ilgili olarak konusuyorum </p><p>yerli uretim bahcecilerin hicbirinde yok</p><p>avrupalarda 39bin euro gibi fiyatlardan basliyor ki onlarda da superdumenleme yok</p><p>bahcede oyle tur istiyorsaniz 45bin euroyu cebinize koyup gelin diyor adamlar</p><p>diger yerli modeller tur acisini 70 derecelere cikarmadikca newholland superdumenlemeyi </p><p>td lere koymaz diye dusunuyorum</p><p>superdumenlemeli 2.el alma niyatim vardi aslinda ama tarla alinca kredi ile almak zorunda kaldik traktoru</p><p>o yuzden bari sifir alalimda masraf cikartma derdi yuksek kasko degeri gibi seylerle basimiz agrimasin</p><p>bu arada tam bir karsilastirma yapamadim ama td65b lere gore td4.65b nin turu daha fazla gibi geldi bana yada dayimin traktorun acisi arttirilmadi tam olarak bilmiyorum</p><p>isler bitsin tam olarak bi kiyaslama yapacagiz ama su aralar basimizi kasiyacak vaktimiz yok desek yeridir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 950563, member: 55057"] [b]Ynt: New Holland TD4.65B sonunda teslim edildi[/b] Superdumenleme tn serilerinde var mehmet abi Td lerde superdumenleme yok Tabi ben bahce modelleriyle ilgili olarak konusuyorum yerli uretim bahcecilerin hicbirinde yok avrupalarda 39bin euro gibi fiyatlardan basliyor ki onlarda da superdumenleme yok bahcede oyle tur istiyorsaniz 45bin euroyu cebinize koyup gelin diyor adamlar diger yerli modeller tur acisini 70 derecelere cikarmadikca newholland superdumenlemeyi td lere koymaz diye dusunuyorum superdumenlemeli 2.el alma niyatim vardi aslinda ama tarla alinca kredi ile almak zorunda kaldik traktoru o yuzden bari sifir alalimda masraf cikartma derdi yuksek kasko degeri gibi seylerle basimiz agrimasin bu arada tam bir karsilastirma yapamadim ama td65b lere gore td4.65b nin turu daha fazla gibi geldi bana yada dayimin traktorun acisi arttirilmadi tam olarak bilmiyorum isler bitsin tam olarak bi kiyaslama yapacagiz ama su aralar basimizi kasiyacak vaktimiz yok desek yeridir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
New Holland TD4.65B sonunda teslim edildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt