PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland td75d bilgi???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 722689" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: new holland td75d bilgi???</strong></p><p></p><p>tekçekermi düşünüyorsun yoksa ciftçekermi</p><p>bende2010 model td65d dt ve 2012 model td 75d var bence iş yaparken 75 in mazotu çok degil fakat yolda kendini belli ediyor mazot</p><p>birde malum sıfır km traktörleri aldıgında 400-500 saat dayanacaksın sonra mazot düşüyor</p><p>iki traktörümde 400saatten sonra mazotu epey düşürdü az yakmaya başladı daha önce içiyordu yolda özellikle</p><p></p><p>birde şöyle örnek vereyim 2römork bugdayla rampa çıkarken ayagımı gazdan çekiyorum hiç vites degiştirmeden tekrar gaza bastıgımda td65d dt kesiliyor ve vites düşüyorum fakat aynı şeyi td75d de yaptıgımda tek çeker olmasına ragmen traktör kesilmiyor tekrar gaza basınca tekrar sıçrıyor resmen</p><p>yani sanki biri benzinli digeri lpg li araba gibi </p><p>tabi tarlada pulluk patlatma vs işlerde td65d dt çift çeker oldugu için çok rahat hiç kaçırmıyor td75d se tek çeker oldugundan zorlandıgı yerlerde patinaj yapıyor</p><p>ama şuda var ikisinin mazotunu litre olark kıyaslamadım hiç fakat tarlada 65 biraz az yakıyor gibi aynı ekipmanlarla sonuçta çift çeker oldugundan rahat gidiyor tarlada yolda da eger 65i tekçekere alıp gidersen yine 75den az yakıyor fakat ön biraz agır oldugundan 65 hantal kalıyor bazen </p><p>ve ikiisde yolda biraz yavaş gibi 40km olanları almazsan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 722689, member: 33118"] [b]Ynt: new holland td75d bilgi???[/b] tekçekermi düşünüyorsun yoksa ciftçekermi bende2010 model td65d dt ve 2012 model td 75d var bence iş yaparken 75 in mazotu çok degil fakat yolda kendini belli ediyor mazot birde malum sıfır km traktörleri aldıgında 400-500 saat dayanacaksın sonra mazot düşüyor iki traktörümde 400saatten sonra mazotu epey düşürdü az yakmaya başladı daha önce içiyordu yolda özellikle birde şöyle örnek vereyim 2römork bugdayla rampa çıkarken ayagımı gazdan çekiyorum hiç vites degiştirmeden tekrar gaza bastıgımda td65d dt kesiliyor ve vites düşüyorum fakat aynı şeyi td75d de yaptıgımda tek çeker olmasına ragmen traktör kesilmiyor tekrar gaza basınca tekrar sıçrıyor resmen yani sanki biri benzinli digeri lpg li araba gibi tabi tarlada pulluk patlatma vs işlerde td65d dt çift çeker oldugu için çok rahat hiç kaçırmıyor td75d se tek çeker oldugundan zorlandıgı yerlerde patinaj yapıyor ama şuda var ikisinin mazotunu litre olark kıyaslamadım hiç fakat tarlada 65 biraz az yakıyor gibi aynı ekipmanlarla sonuçta çift çeker oldugundan rahat gidiyor tarlada yolda da eger 65i tekçekere alıp gidersen yine 75den az yakıyor fakat ön biraz agır oldugundan 65 hantal kalıyor bazen ve ikiisde yolda biraz yavaş gibi 40km olanları almazsan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland td75d bilgi???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt