PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland TD80D Plus)) Özduman 20'li Hububat Mibzeri İle Arpa Ekiminde 2018 !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1247985" data-attributes="member: 77710"><p>saolun teşekkürler cümlemizinki bereketli olsun özdumanın ekimi güzel şasesi falan kalın güzel makina sadece tek sevmediğim yanı bizim mibzer 20li ama fabrikada 14 sıralı mibzerin tohum skalasını takmışlar üzerine tohum kilosunu ayarlarken matematik hesabı yaptırıyor bize onun haricinde bir sıkıntısını görmedim ben 2014 de almıştık şükür bir arıza yaşamadım sadece geçenlerde amcamgil arpa ekerken sağ taraftaki gübreliğin dişlileri dönmüyor demişlerdi sağ tarftaki zincirlerin orda bir tane pim kesmiş onu da köye gidince halledecem alacak olursanız tavsiye ederim hatta en son çıkan modellerinde kendi üzerinde silindiri ile beraber de alabiliyorsunuz arka basamağın altında hidrolikli inip kalkabilen silindir opsiyonu var öyle alırsanız benim gibi böyle peş peşe takmazsınız aletleri bende tek motor olduğu için römorku takıyorum arkaya mibzeri onun arkaya silindiri köy içinde falan manevralarda sıkıntı olabiliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1247985, member: 77710"] saolun teşekkürler cümlemizinki bereketli olsun özdumanın ekimi güzel şasesi falan kalın güzel makina sadece tek sevmediğim yanı bizim mibzer 20li ama fabrikada 14 sıralı mibzerin tohum skalasını takmışlar üzerine tohum kilosunu ayarlarken matematik hesabı yaptırıyor bize onun haricinde bir sıkıntısını görmedim ben 2014 de almıştık şükür bir arıza yaşamadım sadece geçenlerde amcamgil arpa ekerken sağ taraftaki gübreliğin dişlileri dönmüyor demişlerdi sağ tarftaki zincirlerin orda bir tane pim kesmiş onu da köye gidince halledecem alacak olursanız tavsiye ederim hatta en son çıkan modellerinde kendi üzerinde silindiri ile beraber de alabiliyorsunuz arka basamağın altında hidrolikli inip kalkabilen silindir opsiyonu var öyle alırsanız benim gibi böyle peş peşe takmazsınız aletleri bende tek motor olduğu için römorku takıyorum arkaya mibzeri onun arkaya silindiri köy içinde falan manevralarda sıkıntı olabiliyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
New Holland TD80D Plus)) Özduman 20'li Hububat Mibzeri İle Arpa Ekiminde 2018 !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt