PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland TD85D vs Tümosan 90 80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 296912" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: New Holland TD85D vs Tümosan 90 80</strong></p><p></p><p>tümosanla nh arasında malzeme kalite farkı var nh her zaman daha sağlam ve dayanıklıdır bizim burda komşu yan çiftlikten 2007de 0 aldı ara işleri yapmak 82.80 aldı tümosanın ilk önce debriyajı gitti sonra arkasında 800 kglik ilaç makinası hidrolikleri dağıttı arka defransiyelide dağıttı traktörde o kadar ağır iş yapmadı kabini hiç saymıyorum sesten sıcaktan tozdan çalışamıyorum üstünde diyor 2. eldede senin dediğin gibi bi olay olmaz 35e al satt 45-50ye o kadar kar olmaz en fazla 1 tarktörden en fazla genelde 2 veya 3 milyar bilemedin bazen 1 milyara kadar düşüyor kar ben kaç seneden beri yapıyorum 2. el galericilik benden önce babam daha hiç böyle bi olay gelmedi başıma bi traktörden 15-20 milyar kar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 296912, member: 14865"] [b]Ynt: New Holland TD85D vs Tümosan 90 80[/b] tümosanla nh arasında malzeme kalite farkı var nh her zaman daha sağlam ve dayanıklıdır bizim burda komşu yan çiftlikten 2007de 0 aldı ara işleri yapmak 82.80 aldı tümosanın ilk önce debriyajı gitti sonra arkasında 800 kglik ilaç makinası hidrolikleri dağıttı arka defransiyelide dağıttı traktörde o kadar ağır iş yapmadı kabini hiç saymıyorum sesten sıcaktan tozdan çalışamıyorum üstünde diyor 2. eldede senin dediğin gibi bi olay olmaz 35e al satt 45-50ye o kadar kar olmaz en fazla 1 tarktörden en fazla genelde 2 veya 3 milyar bilemedin bazen 1 milyara kadar düşüyor kar ben kaç seneden beri yapıyorum 2. el galericilik benden önce babam daha hiç böyle bi olay gelmedi başıma bi traktörden 15-20 milyar kar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland TD85D vs Tümosan 90 80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt