PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland TD85D vs Tümosan 90 80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hollandcı" data-source="post: 297038" data-attributes="member: 22626"><p><strong>Ynt: New Holland TD85D vs Tümosan 90 80</strong></p><p></p><p>konu nerden nereye döndü şimdi videonun birinde valtra bölündü diye bütün valtralara aynı gözle bakmak saçma diilmi arkadaşın biri td 85 kamyon çekerken arka dağıttı diyo ne kadar doğru bilmem bütün td ler arka dağıtıyo anlamına gelmez sonuçta bunları bizim gibi insanlar üretiyo hatalar olabilir yapılırken gözden kaçmış bi şeyler olabilir ben td 65 4x4 kullanıyorum ormanda çoğunluk çokta memnunum arkasında 4 ton yükle duvar gibi rampada iki tekerin üstünde zıpladığı zamanlar oldu kayıp tekerler aniden çukura girip durduğu zamanlar oldu kim ne derse desin vız gelir same argon 70 iniş inerken baya bi kayıp yarım metre bi tümsekten atladı arka dağıldı yine argon 70 kafa kaldırıp ön dingilin ordan bölündü şimdi bütün sameler arkamı dağıtıyo jd nin 55 hp lik bi traktörü modeli şimdi aklıma gelmedi ön şaftı kırdı bütün jd lerin kırması gerekir o zaman doğrumu örnekler çok makaralı td 85 i ikiye bölmüşler makaranın ne güçle çektiği belli değil öyleki kışın şarampole giren grayderi çıkardılar makarlı traktörle 80 66 ile batan enteri çekerken ikiye ayırmışlar kimse çıkıpta şu sağlam bu sağlam demesin her traktör sağlamdır.</p><p>tümosan a gelince iyidir hoştur ama sonuçta bi fiat kopyasıdır yinede türk emeği ile yğrulduğu için benim gözümde iyi bir traktördür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hollandcı, post: 297038, member: 22626"] [b]Ynt: New Holland TD85D vs Tümosan 90 80[/b] konu nerden nereye döndü şimdi videonun birinde valtra bölündü diye bütün valtralara aynı gözle bakmak saçma diilmi arkadaşın biri td 85 kamyon çekerken arka dağıttı diyo ne kadar doğru bilmem bütün td ler arka dağıtıyo anlamına gelmez sonuçta bunları bizim gibi insanlar üretiyo hatalar olabilir yapılırken gözden kaçmış bi şeyler olabilir ben td 65 4x4 kullanıyorum ormanda çoğunluk çokta memnunum arkasında 4 ton yükle duvar gibi rampada iki tekerin üstünde zıpladığı zamanlar oldu kayıp tekerler aniden çukura girip durduğu zamanlar oldu kim ne derse desin vız gelir same argon 70 iniş inerken baya bi kayıp yarım metre bi tümsekten atladı arka dağıldı yine argon 70 kafa kaldırıp ön dingilin ordan bölündü şimdi bütün sameler arkamı dağıtıyo jd nin 55 hp lik bi traktörü modeli şimdi aklıma gelmedi ön şaftı kırdı bütün jd lerin kırması gerekir o zaman doğrumu örnekler çok makaralı td 85 i ikiye bölmüşler makaranın ne güçle çektiği belli değil öyleki kışın şarampole giren grayderi çıkardılar makarlı traktörle 80 66 ile batan enteri çekerken ikiye ayırmışlar kimse çıkıpta şu sağlam bu sağlam demesin her traktör sağlamdır. tümosan a gelince iyidir hoştur ama sonuçta bi fiat kopyasıdır yinede türk emeği ile yğrulduğu için benim gözümde iyi bir traktördür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland TD85D vs Tümosan 90 80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt