PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland tdd serisi 2013... !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 657570" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: New Holland tdd serisi 2013... !</strong></p><p></p><p>bu yeni nhlerden 1tane alındı bizim köyde 90lıgı</p><p>kabin hariç güzel ama o kabin o traktöre olmamış berbat</p><p></p><p>fetullah bey size önerim bir erkunt almanızdır</p><p>aradıgınız birçok özellik ve nh de gördügünüz eksiklikleri erkuntta görmezsiniz memnun kalırsınız</p><p></p><p>ceyo23 arkadaşın söyledigi vites konusuna gelince</p><p>benim şahsi fikrim seri üretimde 12+12 yeterli fakat opsiyonel seçenek olarak daha farklı vites seçenekleri sunulabilir</p><p>4 vites 3 takviye </p><p>daha 1. takviyedeki vitesleri kullanmadım 2 nh traktörümdede lazım degil demekki bana</p><p>yani vites olayı biraz ihtiyaç meselesi şuanki vitesler bile çok geliyor bana</p><p>hem bu bisikletmiki şanzıman maliyeti ve bunun traktör fiyatına yansıması kaç lira olur bizler yani orta hali çiftçiler daha düşük fiyata alabilecegimiz işimizi görecek en mantıklı traktörü almaya çalışırken ekstra özelliklere pekde sıcak bakmıyorum her yenilik fiyat arttırır bunu hesaba katmak lazım</p><p></p><p>bence şuan için makul ve mantıklı seviyede nhnin tdd modelleri tabi bunu söylerken kendi ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurarak konuşuyorum</p><p>ve şunuda belirtmek istiyorum</p><p>eger aradıgımı nh nin td modelinde bulamıyorsam nhnin başka traktörüne bakarım onalrdada bulamıyorsam erkunta tümosana veya diger traktörlere bakarım onlardada yoksa aradıgım özellikler gider avrupa traktör alırım illa kimse kimseye nh al dememiştir herkes kendi özgür iradesiyle alır hangi markanın hangi modelini alıyorsa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 657570, member: 33118"] [b]Ynt: New Holland tdd serisi 2013... ![/b] bu yeni nhlerden 1tane alındı bizim köyde 90lıgı kabin hariç güzel ama o kabin o traktöre olmamış berbat fetullah bey size önerim bir erkunt almanızdır aradıgınız birçok özellik ve nh de gördügünüz eksiklikleri erkuntta görmezsiniz memnun kalırsınız ceyo23 arkadaşın söyledigi vites konusuna gelince benim şahsi fikrim seri üretimde 12+12 yeterli fakat opsiyonel seçenek olarak daha farklı vites seçenekleri sunulabilir 4 vites 3 takviye daha 1. takviyedeki vitesleri kullanmadım 2 nh traktörümdede lazım degil demekki bana yani vites olayı biraz ihtiyaç meselesi şuanki vitesler bile çok geliyor bana hem bu bisikletmiki şanzıman maliyeti ve bunun traktör fiyatına yansıması kaç lira olur bizler yani orta hali çiftçiler daha düşük fiyata alabilecegimiz işimizi görecek en mantıklı traktörü almaya çalışırken ekstra özelliklere pekde sıcak bakmıyorum her yenilik fiyat arttırır bunu hesaba katmak lazım bence şuan için makul ve mantıklı seviyede nhnin tdd modelleri tabi bunu söylerken kendi ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurarak konuşuyorum ve şunuda belirtmek istiyorum eger aradıgımı nh nin td modelinde bulamıyorsam nhnin başka traktörüne bakarım onalrdada bulamıyorsam erkunta tümosana veya diger traktörlere bakarım onlardada yoksa aradıgım özellikler gider avrupa traktör alırım illa kimse kimseye nh al dememiştir herkes kendi özgür iradesiyle alır hangi markanın hangi modelini alıyorsa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Holland tdd serisi 2013... !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt