PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Altan0643" data-source="post: 1453717" data-attributes="member: 100654"><p>hocam sonunda bahsettiğim sesi yaşayan birisini buldum bende. Benim tahminim enjektör sesi olabilir misal genelde çekmekten zorlanınca yapıyor buda enjektörü akla getiriyor. Diğer bi konu düz tarlada bu ses çok az geliyor ama rampada ise daha fazla geliyor ses. Mardin new Holland servisine sordum şansa tiktokta görünce onunla baya konuştuk oda şanzıman olabilir belki dedi tahminen ama sonra benim traktörün kabin takozları kopmuştu onu attım hani bunlar değişmeli mi tarzında. Oda onları görünce abi ses yüzde 90 bu takozlardan geliyor dedi takozlar titreşimi ememeyince Zorlanma anında motor daha fazla kasılır buda kabin takozlardan dolayı şaseye değer ondan yapar dedi ve banada mantıklı geldi nedense. Kendi Ankara servisim de telefondan şanzıman içinde bilya dağıtmış olabilir bakmak lazım dedi ezbere</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altan0643, post: 1453717, member: 100654"] hocam sonunda bahsettiğim sesi yaşayan birisini buldum bende. Benim tahminim enjektör sesi olabilir misal genelde çekmekten zorlanınca yapıyor buda enjektörü akla getiriyor. Diğer bi konu düz tarlada bu ses çok az geliyor ama rampada ise daha fazla geliyor ses. Mardin new Holland servisine sordum şansa tiktokta görünce onunla baya konuştuk oda şanzıman olabilir belki dedi tahminen ama sonra benim traktörün kabin takozları kopmuştu onu attım hani bunlar değişmeli mi tarzında. Oda onları görünce abi ses yüzde 90 bu takozlardan geliyor dedi takozlar titreşimi ememeyince Zorlanma anında motor daha fazla kasılır buda kabin takozlardan dolayı şaseye değer ondan yapar dedi ve banada mantıklı geldi nedense. Kendi Ankara servisim de telefondan şanzıman içinde bilya dağıtmış olabilir bakmak lazım dedi ezbere [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt