PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Altan0643" data-source="post: 1453729" data-attributes="member: 100654"><p>4. Viteste daha belirgin olan o sesi çok iyi biliyorum ama ilk aldığımızdada vardı bence motorun çalışma karakteri ile alakalı her şanzıman toparlanma anında farklı sesler çıkartır çünkü düşük devirlerde turbo daha dolmaz motor devirlenmek için kendini kasar vs vs hatta takip ettiğim bir YouTube kanalında fendt 313 de de düşük devirde garip bir toplama sesi olduğundan bahsediyordu. Benim sorun biraz daha farklı. Traktör rampa yerde zorlanma anında hafif sallandığında aşağı yukarı bir tırıltı sesi geliyor kesik kesik böyle en çok da sağa yada sola eğimli tarlada düz gitmeye çalışırken geliyor. Kabin takozu olma ihtimali yüksek bu sebeple. Zaten takozları iyice sıktırınca ses belirgin olarak azaldı buda sorunun takozdan olma ihtimalini oldukça artırıyor. Ayrıca sol arka teker çiziye düşünce lokurtu sesi geliyor takoz patlağından kaynaklı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altan0643, post: 1453729, member: 100654"] 4. Viteste daha belirgin olan o sesi çok iyi biliyorum ama ilk aldığımızdada vardı bence motorun çalışma karakteri ile alakalı her şanzıman toparlanma anında farklı sesler çıkartır çünkü düşük devirlerde turbo daha dolmaz motor devirlenmek için kendini kasar vs vs hatta takip ettiğim bir YouTube kanalında fendt 313 de de düşük devirde garip bir toplama sesi olduğundan bahsediyordu. Benim sorun biraz daha farklı. Traktör rampa yerde zorlanma anında hafif sallandığında aşağı yukarı bir tırıltı sesi geliyor kesik kesik böyle en çok da sağa yada sola eğimli tarlada düz gitmeye çalışırken geliyor. Kabin takozu olma ihtimali yüksek bu sebeple. Zaten takozları iyice sıktırınca ses belirgin olarak azaldı buda sorunun takozdan olma ihtimalini oldukça artırıyor. Ayrıca sol arka teker çiziye düşünce lokurtu sesi geliyor takoz patlağından kaynaklı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt