PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omerfarukkoc" data-source="post: 923713" data-attributes="member: 5258"><p><strong>Ynt: NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...</strong></p><p></p><p>Bilgi İçin Teşekkürler Bilal Kardeşim... De Ben Shuttle Sisteminin Yağını Şanzıman Yağından Ayrı Diye Biliyorum... Eğer Aynı Römorku Farklı Traktörlerde Kullanmaktan Dolayı Böyle Bi Sorun Olsaydı Benim TL-A ' da Olurdu... 9 Yıldır MF, Fiat, JD, Tümosan Gibi Farklı Yağlara Sahip Motorlarla Aynı Römorku Kullandık Bi Sorun Olmadı Daha, Eksildikçe İlave Ediyoruz... Sonuçta Şanzıman Yağı Dişlilerin Aşınmaması İçin, Yağdaki Az Bi Değişimin Çekişe Farkettireceğini Düşünmüyorum... </p><p>Not: Shuttle Sisteminin Yağı İle Şanzımanın Yağının Karışmadıklarını, Ayrı Haznelerde Bulunduklarını Bildiğim İçin Yazıyorum Bunları... </p><p>Yoksa Römork Damperinden Karışan Yağ Shuttle Yağına Karışsaydı Çekişte Kalkışlarda Fark Olurdu Elbette...</p><p></p><p>Beyler Bi Yanlışınız Yokmu... Yağın Sıcaklığı Yüksekken mi Viskozitesi Yüksek Olur, Düşükken mi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omerfarukkoc, post: 923713, member: 5258"] [b]Ynt: NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...[/b] Bilgi İçin Teşekkürler Bilal Kardeşim... De Ben Shuttle Sisteminin Yağını Şanzıman Yağından Ayrı Diye Biliyorum... Eğer Aynı Römorku Farklı Traktörlerde Kullanmaktan Dolayı Böyle Bi Sorun Olsaydı Benim TL-A ' da Olurdu... 9 Yıldır MF, Fiat, JD, Tümosan Gibi Farklı Yağlara Sahip Motorlarla Aynı Römorku Kullandık Bi Sorun Olmadı Daha, Eksildikçe İlave Ediyoruz... Sonuçta Şanzıman Yağı Dişlilerin Aşınmaması İçin, Yağdaki Az Bi Değişimin Çekişe Farkettireceğini Düşünmüyorum... Not: Shuttle Sisteminin Yağı İle Şanzımanın Yağının Karışmadıklarını, Ayrı Haznelerde Bulunduklarını Bildiğim İçin Yazıyorum Bunları... Yoksa Römork Damperinden Karışan Yağ Shuttle Yağına Karışsaydı Çekişte Kalkışlarda Fark Olurdu Elbette... Beyler Bi Yanlışınız Yokmu... Yağın Sıcaklığı Yüksekken mi Viskozitesi Yüksek Olur, Düşükken mi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TDD SERİSİ UYARILARI...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt