PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
New Holland TL100A&Tümosan 82-80 Kardeşliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kuyucakli_26" data-source="post: 160030" data-attributes="member: 840"><p><strong>Ynt: New Holland TL100A&Tümosan 82-80 Kardeşliği</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar 2 hafta önce sitemizde değişörenli nickli üyemiz yani ismail kardeşim bize nadasa yardıma geldi..İsmail ile site sayesinde tanıştık..Köylerimizin ara mesafesi 10 km kadar..Mustafa ya ve bu siteyi kurmaya yardım eden,geliştiren ve güzelleştiren kişiler İsmail ve kendi adıma çok teşekkür ederiz..Çok güzel bir gündü...Buradan ona çok teşekkür ediyorum..Tümosan a gelince beni şaşırttı..Süper bir şey...Videolarda da gördüğünüz gibi benim TL A nın üzerinden atladı...Ama o 2300 devirle gidiyor ben 1500 devirle..Ama o günden sonra bende 1900-2000 devirde gittim..şunu anladım...Büyük traktör gücünü yendikçe az yakıyor...İsmail ' in abisinin bir sözü var dizel motor gücünü yendikçe az yakarmış..Ondan dolayı İsmail ler o kadar devirli gidiyor..Tümsan gayet güzel yakıtı olsun,çekişi olsun..Fakat eksik ve hatalı taraflarıda var.1)Deponun çift çıkışlı olması deponun göstergesinin son çeyreğe gelmeden hava yapmasına sebep oluyor..2)Kabin takozları çabuk eskiyormuş..3(tabi bu sene kabin firması değişmiş nasıl olur bilemem...)3)İleri-geri vitesini ayrılması(yani fiat 66 serisi gibi olsa güzel olur)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuyucakli_26, post: 160030, member: 840"] [b]Ynt: New Holland TL100A&Tümosan 82-80 Kardeşliği[/b] Arkadaşlar 2 hafta önce sitemizde değişörenli nickli üyemiz yani ismail kardeşim bize nadasa yardıma geldi..İsmail ile site sayesinde tanıştık..Köylerimizin ara mesafesi 10 km kadar..Mustafa ya ve bu siteyi kurmaya yardım eden,geliştiren ve güzelleştiren kişiler İsmail ve kendi adıma çok teşekkür ederiz..Çok güzel bir gündü...Buradan ona çok teşekkür ediyorum..Tümosan a gelince beni şaşırttı..Süper bir şey...Videolarda da gördüğünüz gibi benim TL A nın üzerinden atladı...Ama o 2300 devirle gidiyor ben 1500 devirle..Ama o günden sonra bende 1900-2000 devirde gittim..şunu anladım...Büyük traktör gücünü yendikçe az yakıyor...İsmail ' in abisinin bir sözü var dizel motor gücünü yendikçe az yakarmış..Ondan dolayı İsmail ler o kadar devirli gidiyor..Tümsan gayet güzel yakıtı olsun,çekişi olsun..Fakat eksik ve hatalı taraflarıda var.1)Deponun çift çıkışlı olması deponun göstergesinin son çeyreğe gelmeden hava yapmasına sebep oluyor..2)Kabin takozları çabuk eskiyormuş..3(tabi bu sene kabin firması değişmiş nasıl olur bilemem...)3)İleri-geri vitesini ayrılması(yani fiat 66 serisi gibi olsa güzel olur) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
New Holland TL100A&Tümosan 82-80 Kardeşliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt