PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
new holland tt 55 ile mf 3060 kabinli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 697549" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: new holland tt 55 ile mf 3060 kabinli</strong></p><p></p><p></p><p>Yavuz_13 nickli arkadaşımın da dediği gibi o şoför Nh ye ilk def binmiş hem orta kolun arkasındaki mandal kalkık değil hemde massey gibi zannedip çamurluktan taraftaki hidrolik kolunu kullanıyor aynı hatayı bende yapmıştım ilk aldığım gün 2 saat sonra servis geldi sıfır traktör olduğu için evrakları vs kayıt altına aldı ben de dedim servise abi bu traktör çekmiyor diye. Adam Allah razı olsun 4 lü 12 inç pulluğu taktırdı traköre bana göstermek için nadasa bırakılmış tarlaya girdik. kolun arkasındaki mandalı kaldırdı birde şoförden taraftaki hidrolik kolunu kullanmamı söyledi.. Aradaki fark inanılmaz trakör adeta dozer oldu vallahi.. Azmi kardeşim madem elinde var tt 55 dediğim gibi yap 4 lü 12 tak git tarlaya videoya da çek Nh nin rezilliğini hep beraber görelim. Ama dediğim gibi yapacaksın zaten öyle yapmazsan belli olur bu videodaki gibi traktör yayı devreye girmez pulluk battığı gibi traktör asılamaz Fiat ların hepsi böyledir....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 697549, member: 48517"] [b]Ynt: new holland tt 55 ile mf 3060 kabinli[/b] Yavuz_13 nickli arkadaşımın da dediği gibi o şoför Nh ye ilk def binmiş hem orta kolun arkasındaki mandal kalkık değil hemde massey gibi zannedip çamurluktan taraftaki hidrolik kolunu kullanıyor aynı hatayı bende yapmıştım ilk aldığım gün 2 saat sonra servis geldi sıfır traktör olduğu için evrakları vs kayıt altına aldı ben de dedim servise abi bu traktör çekmiyor diye. Adam Allah razı olsun 4 lü 12 inç pulluğu taktırdı traköre bana göstermek için nadasa bırakılmış tarlaya girdik. kolun arkasındaki mandalı kaldırdı birde şoförden taraftaki hidrolik kolunu kullanmamı söyledi.. Aradaki fark inanılmaz trakör adeta dozer oldu vallahi.. Azmi kardeşim madem elinde var tt 55 dediğim gibi yap 4 lü 12 tak git tarlaya videoya da çek Nh nin rezilliğini hep beraber görelim. Ama dediğim gibi yapacaksın zaten öyle yapmazsan belli olur bu videodaki gibi traktör yayı devreye girmez pulluk battığı gibi traktör asılamaz Fiat ların hepsi böyledir.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
new holland tt 55 ile mf 3060 kabinli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt